Την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, στη σύνοδο που θα γίνει στις 10 Σεπτεμβρίου στο Μπουένος Αϊρες, δημοσιοποίησε σήμερα ο Γερμανός Τόμας Μπαχ. Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης της ξιφασκίας του 1976 θεωρείται εδώ και καιρό ως ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Ζακ Ρογκ, ο οποίος θα αποχωρήσει μετά από 12 χρόνια από τη ηγεσία της ΔΟΕ, και είναι ο πρώτος που ανακοινώνει επισήμως την υποψηφιότητά του.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Μετά από συγκλονιστικό ματς στην Πολωνία που κρίθηκε στις δύο παρατάσεις, ο Άρης Betsson επικράτησε της Σλασκ στην Πολωνία με 113-107 και παρέμεινε ζωντανός για πρόκριση στην επόμενη φάση του EuroCup
Με τον Βασίλη Τολιόπουλο να έχει 21 πόντους και 5 ασίστ, στην καλύτερη εμφάνισή του με τα «πράσινα», ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε εύκολα της Μπασκόνια (93-74) για βελτιώσει το ρεκόρ του στο 14-9.