Το Αρσεναλ-Γιουνάιτεντ κλέβει την παράσταση το Σαββατοκύριακο
Χωρίς μεγάλο ντέρμπι αλλά με πολλά σημαντικά ματς για «Ευρώπη» και παραμονή συνεχίζεται η premier league και το campionato με την 35η και 34η αγωνιστική αντίστοιχα. Η αναμέτρηση της Αρσεναλ με τη Γιοουνάιτεντ κλέβει την παράσταση, ενώ σημαντικό ματς είναι και αυτό ανάμεσα στη Μίλαν και τη Κατάνια.
Τέσσερις αγωνιστικές για το τέλος και στην Αγγλία η κορυφή έχει κριθεί, με την Μάντσεστερ Γιουναίτεντ να έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και μαθηματικά από την προηγούμενη εβδομάδα και την Μάντσεστερ Σίτι να έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει (όχι μαθηματικά) την δεύτερη θέση, όμως από εκεί και κάτω τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα.
Άρσεναλ, Τσέλσι και Τότεναμ παλεύουν για την τρίτη και την τέταρτη θέση που οδηγούν στο Champions League, και περισσότερο για την τρίτη θέση που θα τους στείλει απευθείας στους ομίλους και θα αποφύγουν τα προκριματικά στα οποία οδηγεί η τέταρτη θέση, με τις δύο τελευταίες να έχουν παιχνίδι λιγότερο.
Το πιο δύσκολο έργο από τους τρεις το έχει η Αρσανά που υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουναίτεντ που αν και είναι αδιάφορη δεν σταματάει να παίζει για την νίκη. Η Τσέλσι από την άλλη φιλοξενεί την πολύ επικίνδυνη Σουόνσι του υποψήφιου για πολυτιμότερου παίκτη στην Αγγλία Μίτσου και η Τότεναμ θα δοκιμαστεί στο γήπεδο της Γουίγκαν που καίγεται για βαθμούς αφού είναι στην ζώνη του υποβιβασμού.
Μεγάλη μάχη δίνουνε και πιο κάτω για την κατάληψη της έκτης θέσης Έβερτον και Λίβερπουλ με τις δυο ομάδες να θέλουν αυτή την θέση καθώς στην περίπτωση που η Σίτι κατακτήσει το Κύπελλο Αγγλίας η έκτη θέση θα οδηγάει στο Europa League. Η Έβερτον βρίσκεται έκτη αυτή την στιγμή με 5 βαθμούς διαφορά από την έκτη Λίβερπουλ και θα υποδεχθεί την Φούλαμ την στιγμή που η άλλη ομάδα του Μερσεϊσαίντ θα παίζει στο «sports direct arena» με τις δυο ομάδες να θέλουν μόνο νίκη καθώς ακολουθεί το μεταξύ τους παιχνίδι στο «Anfield»
Αναλυτικά η αγωνιστική:
(27/04)
14:45 Μάντσεστερ Σίτι – Γουέστ Χαμ
17:00 Έβερτον – Φούλαμ
17:00 Στόουκ – Νόριτς Σίτι
17:00 Γουίγκαν – Τότεναμ
17:00 Σαουθάμπτον – Γουέστ Μπρομ
19:30 Νιουκάστλ – Λίβερπουλ
(28/04)
15:30 Ρέντινγκ – Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς
17:00 Τσέλσι – Σουόνσι
18:00 Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
22:00 Άστον Βίλα – Σάντερλαντ
Στο campionato
Στη «μάχη» για την έξοδο στα προκριματικά του Champions League και στο Europa League στρέφεται το ενδιαφέρον για την 34η αγωνιστική, που συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο το ιταλικό πρωτάθλημα. Και στο Campionato Γιουβέντους έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει τον τίτλο και η δεύτερη Νάπολι το εισιτήριο για τους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
Το σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής διεξάγεται στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» όπου η Μίλαν υποδέχεται την Κατάνια. Οι «ροσονέρι» βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, που δίνει το «εισιτήριο» για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, και θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν εκεί, καθώς από απόσταση ενός βαθμού ακολουθεί η Φιορεντίνα, που αντιμετωπίζει στη Γένοβα τη Σαμπντόρια.
Στο μεταξύ, η Ίντερ αντιμετωπίζει στη Σικελία την Παλέρμο, η Ρόμα υποδέχεται τη Σιένα, η Λάτσιο αντιμετωπίζει στο «Ένιο Ταρντίνι» την Πάρμα και η Ουντινέζε αναμετράται με την Κάλιαρι στο «Νερέο Ρόκο» της Τεργέστης. Από εκεί και πέρα, η πρωτοπόρος Γιουβέντους θα παίξει το τοπικό ντέρμπι με την Τορίνο, που θα διεξαχθεί στο «Ολίμπικο», ενώ η Νάπολι έχει εύκολη αποστολή στην Πεσκάρα απέναντι στην ουραγό τοπική ομάδα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
(27/04)
19:00 Αταλάντα – Μπολόνια
19:00 Κάλιαρι – Ουντινέζε
21:45 Πεσκάρα – Νάπολι
(28/04)
16:00 Τορίνο – Γιουβέντους
16:00 Σαμπντόρια – Φιορεντίνα
16:00 Ρόμα – Σιένα
16:00 Πάρμα – Λάτσιο
16:00 Παλέρμο – Ίντερ
16:00 Κιέβο – Τζένοα
21:45 Μίλαν – Κατάνια
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κακοκαιρία στην Αττική: Στο ίδιο έργο θεατές – Τα νότια προάστια μετρούν τις πληγές τους
- Ποια είναι τα σενάρια για να βρεθεί στο Top 8 ο ΠΑΟΚ – Ο ρόλος του Παναθηναϊκού (pic)
- Κακοκαιρία: Πάνω από 1.500 κλήσεις δέχτηκε Πυροσβεστική στην Αττική
- Κρίστι Νόεμ, η αδυσώπητη «ICE Barbie» του Ντόναλντ Τραμπ
- Λάρισα: Ένοχοι δυο γονείς που δεν έστελναν τα παιδιά τους στο σχολείο την περίοδο της πανδημίας
- Τραμ: Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Πότε θα επαναλειτουργήσουν οι σταθμοί που κλείνουν
- Ο Λεσόρ περνάει όλα τα τεστ και μπαίνει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού
- Αυτό είναι το αμερικανικό The Crown – Η σειρά Kennedy μας βάζει στα άδυτα της πιο διάσημης οικογένειας των ΗΠΑ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/chinh-le-duc-W5q8uoqss3Q-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442