Quantic & Frente Cumbiero present Ondatrópica
Η καρδιά της Λατινικής Αμερικής χτυπάει για δύο νύχτες στην Αθήνα! Το ελληνικό κοινό αγαπάει τον Βρετανό παραγωγό Will Holland a.k.a. Quantic, καθώς έρχεται για δεύτερη φορά στη χώρα μας, για να προσφέρει ξανά εκρηκτικές βραδιές live, όπως μόνο αυτός ξέρει καλά να δημιουργεί με τις σωστές δόσεις funky, jazz, latin και cumbia ήχων. Παρασκευή […]
Παρασκευή 17 και Σάββατο 18 Μαϊου 2013, η σκηνή του Gazarte θα πλημμυρίσει soul, funk, hip-hop, trip-hop, reggae, cumbia και tropical μυρωδιές, με τους Ondatrópica στη σκηνή να συμπράττουν με τον ανεπανάληπτο Κολομβιανό μουσικό Mario Geliano, τη δύναμη πίσω από την μπάντα Frente Cumbiero.
Ποιοι είναι οι Ondatrópica
Ένα all star σχήμα που απαρτίζεται κυρίως από παλιότερους και νεότερους Κολομβιανούς μουσικούς.
Ο πολυοργανίστας Quantic- παίζει κιθάρα, μπάσο, πιάνο, και σαξόφωνο – και με βάση πια την Κολομβία – εδώ και 16 χρόνια εξερευνά τα μονοπάτια των nu-soul, jazz, funk, bossa nova και τις εκφάνσεις των παραδοσιακών μουσικών της Λατινικής Αμερικής, έχοντας δεκάδες κυκλοφορίες ως Quantic,The Quantic Soul Orchestra, The Limp Twins είτε με το συγκρότημα που έφτιαξε στην Κολομβία τους Combo Bárbaro.
Ιδιαίτερα ταλαντούχος καλλιτέχνης και εξαιρετικός μουσικός, θεωρείται δικαιολογημένα μία από τις πιο σημαντικές μορφές της παγκόσμιας σύγχρονης μουσικής σκηνής.
Οι Ondatrópica δημιουργήθηκαν για να ανακαλύψουν και να διαδώσουν τον τροπικό ήχο της Κολομβίας και να τον «παντρέψουν» με τον υπόγειο ήχο του Λονδίνου.
Ο στόχος τους δεν είναι η νοσταλγία, αλλά μέσα από τη συνεργασία να δείξουν πόσο “σημερινή” μπορεί να είναι αυτή η μουσική.
Οι Ondatrópica θα βρεθούν στην Αθήνα για να παρουσιάσουν ένα άλμπουμ υψηλής ποιότητας που καλύπτει όλο το μουσικό φάσμα με ένα εκρηκτικό μείγμα Latin, funky ρυθμών και ηλεκτρονικών beats.
Opening act : Kill Emil & The Yumas
Also check:
http://www.youtube.com/watch?v=ktZlYU0RnoI
http://www.youtube.com/watch?v=0TKH8tFKHbE
http://www.youtube.com/watch?v=p6fpnkInEDc
http://ondatropica.com/en/
Info:
17 & 18 Μαϊου 2013 | Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι | Ώρα έναρξης: 22.00
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: A ΖΩΝΗ 35€ / Β ΖΩΝΗ 30€ / ΟΡΘΙΟΙ: 20€
- Λειψυδρία: Ελπιδοφόρα σημάδια από τον Μόρνο μετά τις αυξημένες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις
- «Τρέλα» η μεταφορά της Ταπισερί της Μπαγιέ για τον Ντέιβιντ Χόκνεϊ
- Τσακωμός: Τέσσερις τρόποι για να τον αποφύγεις στη σχέση
- Η μείωση φόρων αντισταθμίζει στις ΗΠΑ τα οφέλη από τους δασμούς
- Φοινικούντα: «Αν βρουν πάνω σου το όπλο ή σε σπίτι, αμάξι, τελείωσε το παραμύθι»
- Ακίνητα: Έρχεται η μεγάλη απογραφή – Στο μικροσκόπιο επτά εκατομμύρια ιδιοκτήτες
- Κίνδυνος στη δημόσια υγεία από την απόσυρση αντιβιοτικού πρώτης γραμμής
- Ιράν: Σενάρια για το ενδεχόμενο κατάρρευσης του καθεστώτος – Τι μπορεί να σημάνει
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)

































































![Η Σέινμπαουμ ζήτησε από τις ΗΠΑ να μειώσουν την ζήτηση ναρκωτικών ανάμεσα στους νέους [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/sheinbaum321-315x220.jpg)
















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442