Η Καλλιθέα έχασε 2-1 αλλά απέκλεισε τον Άρη από το Κύπελλο
Η νίκη με 2-1 επί της Καλλιθέας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν στάθηκε αρκετή για να δώσει την πρόκριση στον Άρη, καθώς είχε ηττηθεί με 3-1 στον πρώτο αγώνα κι έτσι η αθηναϊκή ομάδα, που από το 65' αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καλτσά, πέρασε στην 4η φάση της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Δύο φορές προηγήθηκαν οι «κιτρινόμαυροι», με τον Σουνά στο 29' και τον Πουλίδο στο 82', όμως το καθοριστικό γκολ ήταν αυτό του Ντακόλ στο 57'.
Η νίκη με 2-1 επί της Καλλιθέας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν στάθηκε αρκετή για να δώσει την πρόκριση στον Άρη, καθώς είχε ηττηθεί με 3-1 στον πρώτο αγώνα κι έτσι η αθηναϊκή ομάδα, που από το 65′ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καλτσά, πέρασε στην 4η φάση της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.
Δύο φορές προηγήθηκαν οι «κιτρινόμαυροι», με τον Σουνά στο 29′ και τον Πουλίδο στο 82′, όμως το καθοριστικό γκολ ήταν αυτό του Ντακόλ στο 57′.
Οι γηπεδούχοι «καίγονταν» για ένα γρήγορο γκολ, αλλά δεν μπήκαν δυνατά στο ματς. Ανέβασαν «στροφές» μετά το 20λεπτο, είχαν ένα 5λεπτο ξέσπασμα όπου έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, όμως πέτυχαν και το πρώτο γκολ που αναζητούσαν, με τον Σουνά στο 29′.
Στο β’ ημίχρονο τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή για τον Αρη, καθώς στο 57′ ο Ντακόλ ισοφάρισε με πλασέ, όμως λίγα λεπτά αργότερα και από μια απερίσκεπτη ενέργεια του Καλτσά, που αποβλήθηκε, η Καλλιθέα αναγκάστηκε να συνεχίσει με δέκα παίκτες.
Μοιραία ο Αρης πίεσε και στο 82′ πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Πουλίδο. Τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά, όμως η Καλλιθέα κράτησε το 2-1 και στο τέλος πανηγύρισε την πρόκριση, με τον Γιάννη Παπακώστα να ντεμπουτάρει στον πάγκο της με μια «γλυκιά» ήττα.
Ο Αρης έγινε η πέμπτη ομάδα της Σούπρ Λίγκα, που αποκλείστηκε, μετά τις ΑΕΚ, Πανιώνιο, Ατρόμητο και ΟΦΗ.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σε επαναφορά του χρωμοσομικού ελέγχου προχώρησε η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λος Άντζελες το 2028, αποκλείοντας έτσι τις τρανς αθλήτριες από τις γυναικείες κατηγορίες.
Ο Κασεμίρο δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ τον προσέγγισε ήδη για την Ίντερ Μαϊάμι με σκοπό να τον κάνει συμπαίκτη με τον Λιονέλ Μέσι.
Στο πρόγραμμα της Euroleague ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Ρεάλ με την Εφές που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό – «Μάχη» απόψε και για τις Ντουμπάι, Μακάμπι και Αρμάνι Μιλάνο, που θέλουν να μείνουν ζωντανές στο κυνήγι της πρόκρισης στα play in.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας