Απεβίωσε σε ηλικία 94 ετών, στο Τέξας, η Μάργκαρετ Όσμπορν νταΠοντ, η οποία υπήρξε μια από τις πλέον θρυλικές μορφές του παγκόσμιου γυναικείου τένις. Στη μεγάλη καριέρα της η Αμερικανίδα είχε υπάρξει νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ την περίοδο μεταξύ του 1940 και του 1950 κέρδισε 37 τίτλους γκραν σλαμ. Το θάνατό της, ο οποίος επήλθε πριν από δύο ημέρες, ανακοίνωσε την Παρασκευή η ομοσπονδία τένις των Ηνωμένων Πολιτειών. «Η Μάργκαρετ νταΠοντ υπήρξε ένας γίγαντας του τένις και είχε μεγάλη επιρροή στην καριέρα μου» δήλωσε η θρυλική πρώην τενίστρια Μπίλι Τζιν Κινγκ. Να σημειωθεί ότι μόνο η Μάργκαρετ Σμιθ Κορτ, η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα και η Μπίλι Τζιν κέρδισαν περισσότερα γκραν σλαμ από την νταΠοντ.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Προμηθέα (8/2, 13:00) και ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την Καρδίτσα (8/2, 16:00), για την 18η αγωνιστική της Stoiximan GBL.