Δοκιμές και ισοπαλία 1-1 με την Σπαρτάκ για τον ανέτοιμο Ολυμπιακό
Σε ισοπαλία 1-1 αρκέσθηκε ο Ολυμπιακός στο φιλικό που έδωσε υπό δυνατή βροχή ο Ολυμπιακός με αντίπαλο την Σπαρτάκ Μόσχας στο γήπεδο του Σβατς. Ο Λεοναρντο Ζαρντίμ στην πρώτη παρουσία στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» παρέταξε αναγκαστικά μια ομάδα που είχε πολλές απουσίες.
Σε ισοπαλία 1-1 αρκέσθηκε ο Ολυμπιακός στο φιλικό που έδωσε υπό δυνατή βροχή ο Ολυμπιακός με αντίπαλο την Σπαρτάκ Μόσχας στο γήπεδο του Σβατς. Ο Λεοναρντο Ζαρντίμ στην πρώτη παρουσία στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» παρέταξε αναγκαστικά μια ομάδα που είχε πολλές απουσίες.
Οι «ερυθρόλευκοι» έγιναν απειλητικοί δύο φορές, με τον Σιόβα (13′) και τον Μανωλά (35′), αλλά και στις δύο περιπτώσεις η μπάλα έφυγε άουτ. Σαφώς πιο έτοιμοι οι Ρώσοι, δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά βρήκαν απέναντί τους έναν εκπληκτικό Μέγερι κι έτσι το ημίχρονο ολοκλήρώθηκε χωρίς γκολ.
Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου (51′) ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με σουτ του νεοεισελθώντα, Μάρκο Πάντελιτς. Στη συνέχεια η Σπαρτάκ ήταν πολύ καλύτερη, κάποιες στιγμές ιδιαίτερα σκληρή στα μαρκαρίσματα, οι «ερυθρόλευκοι» δεν δημιούργησαν ούτε μια ευκαιρία και στο 86′ ο Ουέλινγκτον εκμεταλλεύθηκε μια κόντρα και ισοφάρισε.
Την κίτρινη κάρτα είδαν οι Πάρσιβλιουκ, Σέμι, Ντεζέου, Μαγκίντι και ο Καραγκούνης.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Προκρίσεις στην τελική φάση των προκριματικών του Μουντιάλ για Ιταλία, Κόσοβο, Δανία, Πολωνία και Σουηδία, ενώ στα πέναλτι πέρασαν Τσέχοι και Βόσνιοι. - Δείτε τα ζευγάρια των τελικών.
Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει με τον γιο του Στογιάκοβιτς και να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Σερβίας, αντί της Ελλάδας.