Ο Κωστένογλου πιστεύει στην 5άδα και στους παίκτες του
Δύο αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα ο Νίκος Κωστένογλου μιλά για τις πιθανότητες της ΑΕΚ να μπει στην 5άδα των πλέι οφ αλλά και στις ευκαιρίες που δίνει στους νέους παίκτες.
Δύο αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα ο Νίκος Κωστένογλου μιλά για τις πιθανότητες της ΑΕΚ να μπει στην 5άδα των πλέι οφ αλλά και στις ευκαιρίες που δίνει στους νέους παίκτες.
«Μέχρι τώρα δεν είχαμε δει κανένα νέο παιδί στην ενδεκάδα, αλλά τους τελευταίους μήνες βλέπουμε τον Κλωναρίδη να σταθεροποιείται στην ενδεκάδα και να παρουσιάζει μια πολύ καλή εικόνα. Επίσης δώσαμε περισσότερες ευκαιρίες στον Μπουγαΐδη και στον Φούντα, αλλά αυτό θα πρέπει να γίνεται με έναν σωστό τρόπο και την κατάλληλη στιγμή. Χρειάζεται προσοχή», τόνισε αρχικά σε συνετευξή του στη NOVA και συνέχισε:
«Σε ό, τι αφορά συγκεκριμένα στον Μπουγαΐδη ήταν αναγκαστική η επιλογή του στα Γιάννενα. Δε θεωρώ ότι το δικό του λάθος έφταιξε που χάσαμε το παιχνίδι από τον ΠΑΣ. Εξάλλου είναι ένα νεαρό παιδί, το οποίο στο 86ο λεπτό φαινόταν ήδη καταπονημένο και το λάθος ήταν ότι μεταφέρθηκε η μπάλα προς αυτόν, αφού επηρεασμένος από την όλη κατάσταση έκανε το λάθος.
Βέβαια όλοι θα πρέπει να διδάσκονται από τα λάθη τους και να προοδεύουν καθημερινά, γιατί βρισκόμαστε σε μια πολύ μεγάλη ομάδα, με «βαριά» φανέλα και γι’ αυτό θα πρέπει να έχουμε συναίσθηση των υπευθυνοτήτων που έχουμε στον αγωνιστικό χώρο».
Για την πορεία της ομάδας, δύο αγωνιστικές πριν από τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, υπογράμμισε:
«Δεν είμαι ευχαριστημένος από τη συγκομιδή των βαθμών στον β’ γύρο. Θεωρώ ότι η ομάδα θα μπορούσε να έχει επιπλέον 5-6 βαθμούς και τώρα η βαθμολογική μας εικόνα θα ήταν πολύ καλύτερη. Δεν έγινε σε κάποια συγκεκριμένα παιχνίδια, όπως με τον ΟΦΗ, τον Άρη και την Κέρκυρα, στα οποία η ομάδα μας άξιζε τη νίκη. Μόνο με τα τρία αυτά παιχνίδια η ομάδα θα είχε επιπλέον 7 βαθμούς.
Θα πρέπει, όμως, να αντιμετωπίζουμε ρεαλιστικά την πραγματικότητα. Έχουμε 46 βαθμούς, πλέον υπάρχουν πάρα πολλές πιθανότητες να μπούμε στην πεντάδα, δεν έχουμε όμως σταθεροποιήσει αυτή μας τη θέση. Μόλις επιτευχθεί αυτός ο στόχος θα δούμε στη συνέχεια τι θα γίνει στα πλέι οφ». Απονομή κούπας στο ΟΑΚΑ
Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ και η ΠΑΕ δια του προέδρου της, Ανδρέα Δημητρέλου θα απονείμει το κύπελλο του πρωταθλήματος στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου, που κατέκτησε τον τίτλο στο πρωτάθλημα της Α1.
Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι πριν την έναρξη του αγώνα της Τετάρτης με τον Ατρόμητο θα απονεμηθεί το πρωτάθλημα στη γυναικεία ομάδα βόλλεϋ του συλλόγου, η οποία θα βραβευθεί από τον Πρόεδρο κ. Ανδρέα Δημητρέλο.
Επίσης, μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα αλλά και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ο international maitre της ΑΕΚ Κώστας Μουτούσης θα παίξει σκάκι με τους φιλάθλους στην αίθουσα VIP του ΟΑΚΑ».
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.