Τη Δευτέρα ήταν προγραμματισμένο να εκδικαστεί η έφεση για την υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Φιλόπουλο, όμως, μετατέθηκε για την Παρασκευή (30/2) λόγω κωλύματος. Συγκεκριμένα ένα μέλος του δικαστηρίου δήλωσε κώλυμα και το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών αποφάσισε να μεταθέσει την υπόθεση για την ερχόμενη Παρασκευή στις 30 Μαρτίου. Στο εδώλιο θα βρεθούν ο καταδικασμένος σε ισόβια για τη δολοφονία, Χρήστος Σακάτης, οι Βασίλης Ψικάκης και Νίκος Βαγιόπουλος, οι οποίοι έχουν καταδικαστεί πρωτοδίκως σε 10 χρόνια με αναστολή για απλή συνέργεια, καθώς και ο Βασίλης Ρουμπέτης, ο οποίος αρχικά είχε αθωωθεί, αλλά ασκήθηκε έφεση υπέρ του νόμου.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.