Χάνει τον Βαζυρίδη για δέκα ημέρες ο ΟΦΗ
Χωρίς τον Πολυχρόνη Βεζυρίδη θα αγωνιστεί απέναντι στον Άρη ο ΟΦΗ, αφού ο Έλληνας τερματοφύλακας υπέστη θλάση στον αγώνα των Κρητικών με τον Πανιώνιο. Ο 37χρονος γκολκίπερ που διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας ίσως απουσιάσει και από τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την επόμενη Τετάρτη.
Χωρίς τον Πολυχρόνη Βεζυρίδη θα αγωνιστεί απέναντι στον Άρη ο ΟΦΗ, αφού ο Έλληνας τερματοφύλακας υπέστη θλάση στον αγώνα των Κρητικών με τον Πανιώνιο. Ο 37χρονος γκολκίπερ που διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας ίσως απουσιάσει και από τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την επόμενη Τετάρτη.
Ο έμπειρος τερματοφύλακας αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανιώνιο όπου ο ΟΦΗ έχασε με 1-0 στο Γεντί Κουλέ. Η διάγνωση να κάνει λόγο για θλάση και έτσι ο 37χρονος γκολκίπερ τίθεται νοκ-άουτ από το σαββατιάτικο ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του ακόμα και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο την επόμενη Τετάρτη.
Κάτω απ’ τα δοκάρια στο «Κλ. Βικελίδης» θα καθίσει και πάλι ο νεαρός Φίλιππος Σαχσανίδης, που αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τους Νεοσμυρνιώτες.
Σε ότι αφορά το Στάθη Ταυλαρίδη, συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και μέχρι την Τρίτη ο Νίκος Αναστόπουλος θα πρέπει να αποφασίσει σε ποια δύο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας του θα απουσιάσει.
Στα θετικά η επιστροφή ο Φώτης Παπουλής που εξέτισε την τιμωρία του, είναι είναι πολύ πιθανό να κάνει την επανεμφάνισή του και ο Βαγγέλης Μάντζιος, που αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης αυτή την εβδομάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανδρουλάκης: Live η τοποθέτησή του στη Βουλή για το «κυκλοφοριακό χάος και την υποβάθμιση των ΜΜΜ στην Αττική»
- Σέμνη Καρούζου: Ένα μικρό «ευχαριστώ» διά χειρός Μανόλη Ανδρόνικου
- Νιγηρία: Έρευνες για κύκλωμα εμπορίας οργάνων μετά από φρικιαστική ανακάλυψη σε αστυνομική έφοδο
- Σαρωτικοί έλεγχοι στα ενοίκια «μαϊμού» των… 10 ευρώ το μήνα – Τι ψάχνει η ΑΑΔΕ
- Υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ Δήμου Μυτιλήνης και Special Olympics Hellas
- «Διαρροή από εργαστήριο» ίσως έφερε την πανώλη των χοίρων στην Ισπανία
- Ολυμπιακός: Η παγωμένη «καλημέρα» από την Αστάνα ενόψει του αγώνα με την Καϊράτ (pic)
- Σάμος: Φρικτός θάνατος 12χρονου μετανάστη – Διαμελίστηκε από την προπέλα του σκάφους διακινητή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 08.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-igor-cibulsky-75306089-8637937-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442