Το εγκώμιο του Ζοσέ Μουρίνιο «έπλεξε» ο Ζινεντίν Ζιντάν, αναφερόμενος για την συνεργασία τους στην Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο «Ζιζού» που είναι γενικός διευθυντής στους «μπλάνκος» χαρακτήρισε ως… σχολείο την συνύπαρξη του με τον Πορτογάλο τεχνικό.
«Ο Μουρίνιο είναι ο καλύτερος και το να είσαι μαζί του είναι το καλύτερο σχολείο. Όταν είσαι παίκτης δεν καταλαβαίνεις το πόσο σημαντικός είναι ο προπονητής, αλλά το αντιλαμβάνομαι τώρα», τόνισε ο Ζιντάν, βάζοντας έτσι τέλος στις φήμες που θέλουν τους δύο νάδρες να μην έχουν και τις καλύτερες σχέσεις.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο Λούκα Ντόντσιτς δεν φτιάχνει απλά τον δικό του μύθο στο NBA, αλλά με όσα πετυχαίνει έχει βαλθεί να καταρρίψει και τα μυθικά ρεκόρ των απόλυτων θρύλων του αμερικανικού μπάσκετ.