Τρέχει να προλάβει την Ντόρτμουντ ο Φουστέρ
Αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με την Ντόρτμουντ στη Γερμανία δίνει ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις που δείχνουν ότι ξεπερνά τον τραυματισμό του. Ο άσος του Ολυμπιακού σίγουρα θα απουσιάσει από το ματς με τον ΟΦΗ, ωστόσο αύξησε τις πιθανότητές του να αγωνιστεί στο ματς του Champions League για την 4η αγωνιστική. Εν τω μεταξύ, οι Ερυθρόλευκοι μετά την προπόνηση της Τρίτης γευμάτισαν με τους Τζιμπούρ και Μιραλάς να πληρώνουν τη... λυπητερή ξεχρεώνοντας έτσι την τιμωρία τους για πειθαρχικά παραπτώματα.
Αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με την Ντόρτμουντ στη Γερμανία δίνει ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις που δείχνουν ότι ξεπερνά τον τραυματισμό του. Ο άσος του Ολυμπιακού σίγουρα θα απουσιάσει από το ματς με τον ΟΦΗ, ωστόσο αύξησε τις πιθανότητές του να αγωνιστεί στο ματς του Champions League για την 4η αγωνιστική.
Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος ταλαιπωρείται από κρυολόγημα και ξεκίνησε φαρμακευτική αγωγή.
Αντίθετα, ο Βασίλης Τοροσίδης και ο Λιούμπομιρ Φέισα συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα και παραμένει ακόμα άγνωστο το πότε θα είναι στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέδε. Παράλληλα, ο Φραν Γέστε, συνεχίζει πρόγραμμα αποκατάστασης.
Κέρασαν Τζιμπούρ και Μιραλάς
Εν τω μεταξύ, οι Ερυθρόλευκοι μετά την προπόνηση της Τρίτης γευμάτισαν με τους Τζιμπούρ και Μιραλάς να πληρώνουν τη… λυπητερή ξεχρεώνοντας έτσι την τιμωρία τους για πειθαρχικά παραπτώματα.
Το ραντεβού δόθηκε στη Βουλιαγμένοι, όπου οι παίκτες των Ερυθρολεύκων άρχισαν να φτάνουν κατά παρέες με τον Τζιμπούρ να φτάνει πρώτος στο εστιατόριο και τον Μιραλάς τελευταίο, κλέβοντας και την παράσταση με το ολοκαίνουργιο αυτοκίνητό του (Audi R8).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπαρτζώκας: «Σίγουροι για την Ευρωλίγκα στον Παναθηναϊκό, οπότε τι πίεση να έχουν;»
- Ολυμπιακός: Βεζένκοφ και Γουόκαπ δεν παίζουν κόντρα στον Παναθηναϊκό
- Πώς ήταν πέρσι η βαθμολογία την 23η αγωνιστική: Η απόλυτη σύγκριση της Super League (pics)
- Super League: Τα κριτήρια ισοβαθμίας στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος
- Οι διαιτητές του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
- Η αποκάλυψη του Γιαμάλ για τα δύσκολα παιδικά χρόνια: «Οι γονείς μου ζούσαν στην πίεση»
- Η επένδυση του KSI στη Ντάγκεναμ & Ρέντμπριτζ δεν είναι απλώς ένα διαφημιστικό κόλπο
- Ρωσία και Λευκορωσία με τη σημαία τους στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2026
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 05.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-1-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442