Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA κάλεσε σε απολογία την ΕΠΟ, όπως και την αντίστοιχη ομοσπονδία της Κροατίας, για τα επεισόδια που έγιναν στο ματς των δύο εθνικών ομάδων στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA κάλεσε σε απολογία την ΕΠΟ, όπως και την αντίστοιχη ομοσπονδία της Κροατίας, για τα επεισόδια που έγιναν στο ματς των δύο εθνικών ομάδων στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Σύμφωνα με τη κλήση σε απολογία που έφτασε στα γραφεία της Ομοσπονδίας, ο κίνδυνος τιμωρίας για την Εθνική έχει να κάνει με τη μη τήρηση των κανόνων ασφαλείας.
Το κατηγορητήριο πάντως είναι πιο βαρύ για τους Κροάτες σύμφωνα με όσα έχει καταγράψει ο παρατηρητής, χωρίς ωστόσο αυτό να απαλλάσει την ελληνική πλευρά.
Αμφότερες οι ομοσπονδίες θα πρέπει να υποβάλουν τα υπομνήματά τους μέχρι τις 10 Νοεμβρίου, ενώ η υπόθεση θα εκδικαστεί στη Νιόν της Ελβετίας επτά μέρες αργότερα, στις 17 του μήνα δηλαδή.
Λαμβάνοντας υπόψιν το δεδικασμένο της Τουρκίας από τα προκριματικά του Μουντιάλ 2006, η όποια ποινή θα πρέπει να ισχύσει στην επόμενη προκριματική φάση, αυτή δηλαδή του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.
Όμως, η ΕΠΟ αναμένεται να απευθύνει σχετικό ερώτημα στην Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA για να είναι απόλυτα σίγουρη και να μην βρεθεί προ εκπλήξεως.
LIVE: Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας για την 29η αγωνιστική της Premier League.
«Βρέξει-χιονίσει» οι διαιτητές της Super League ορίζονται σερί και μπορείτε να δείτε πόσο αμείβονται ανάλογα με τον ρόλο (διαιτητής, 4ος, VAR , ή AVAR) που επιλέγονται
Βάιος Μπαλάφας
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας