Θέλει τίτλο με τον Παναθηναϊκό ο Ρούντολφ
Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημά της, τον Γκέργκελι Ρούντολφ, παρουσίασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. ο Ούγγρος τόνισε ότι στόχος του είναι ο τίτλος, δεν θέλησε να συγκριθεί με τον Τζιμπρίλ Σισέ, ενώ εξήγησε γιατί επέλεξε το Νο71.
Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημά της, τον Γκέργκελι Ρούντολφ, παρουσίασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. ο Ούγγρος τόνισε ότι στόχος του είναι ο τίτλος, δεν θέλησε να συγκριθεί με τον Τζιμπρίλ Σισέ, ενώ εξήγησε γιατί επέλεξε το Νο71.
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι σε έναν σύλλογο, όπως ο Παναθηναϊκός. Γνωρίζω την ομάδα, τους πολύ μεγάλους παίκτες που πέρασαν από το σύλλογο. Εύχομαι να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να βάλω γκολ. Ελπίζω οι φίλαθλοι να συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν, να μας βοηθάνε ώστε να κατακτήσουμε όλοι μαζί το πρωτάθλημα» είπε ο διεθνής επιθετικός, ο οποίος παραδέχθηκε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα, όπου η πίεση είναι πολύ μεγάλη.
«Βεβαίως γνωρίζω την πίεση, βεβαίως και πέρσι θυμάμαι ότι εκεί που έπαιζα είχαμε μεγάλη πίεση και εκεί έπαιζα για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε τη νίκη. Και αυτό είναι σκληρό, αλλά είναι ό,τι καλύτερο για να μπορείς να κερδίσεις τους αγώνες» είπε ο Ρούντολφ, τονίζοντας ότι ήρθε στην Ελλάδα για να κατακτήσει τίτλους.
«Ήρθα εδώ για να παίξω, να βοηθήσω την ομάδα, να παίξω σε έναν μεγάλο σύλλογο, να κερδίσω για έναν μεγάλο σύλλογο. Ξέρω ότι το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, από τη στιγμή που είμαστε εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Μου αρέσει να παίζω για κάτι ουσιαστικό, να κατακτήσουμε τίτλους. Δεν έχω καθορίσει έναν αριθμό τερμάτων. Βεβαίως, τα γκολ και να σημειώνεις γκολ είναι κάτι πολύ σημαντικό. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι να κερδίζει η ομάδα κάθε ματς στο πρωτάθλημα. Σε κάθε αγώνα εγώ ξεκινάω με σκοπό να πετύχω γκολ».
Σχετικά με το ρόλο που που θα έχει στην ομάδα είπε ότι «αυτό θα το αφήσω στον προπονητή να αποφασίσει. Για μένα το σημαντικό είναι να είμαι κοντά στο αντίπαλο τέρμα. Στην Ιταλία υπάρχουν διάφορες τακτικές στις οποίες προσαρμόστηκα, δεν θεωρώ ότι θα έχω πρόβλημα να παίξω σε οποιοδήποτε σύστημα». Όσο για το αν είναι έτοιμος για το επόμενο ματς των «πρασίνων» επεσήμανε ότι «κάνω τα πάντα στην προπόνηση για να αποδείξω ότι είμαι σε θέση να βοηθήσω. Αν είδατε τους δύο αγώνες που έδωσα με την Ουγγαρία, θα είδατε ότι είμαι σε καλή κατάσταση και θα δείτε ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα».
Ο Ρούντολφ απέφυγε την σύγκριση με τον Τζιμπρίλ Σισέ: «Ο Τζιμπρίλ είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης. Ήρθα γιατί είχα μεγάλη όρεξη και επιθυμία να έρθω. Θέλω να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να συγκριθώ με τον Τζιμπρίλ», ενώ σχετικά με την επιλογή του να επιλέξει το Νο 71 στη φανέλα του τόνισε: «Υπάρχουν δύο λόγοι. Συνήθιζα να παίζω με το 17 από μικρός και έκανα μια αντιστροφή του αριθμού και ο άλλος λόγος είναι ότι το 1971 ο Φέρεντς Πούσκας οδήγησε τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Πρωταθλητριών».
Όσο για τις πρώτες εντυπώσεις του είπε ότι «έχουμε πολύ καλή ομάδα. Πολύ επιθετικογενή ομάδα. Και επίσης είδα ότι ως επί το πλείστον εμείς είμαστε στην επίθεση, το οποίο είναι καλό για επιθετικούς παίκτες. Έχουμε καλούς παίκτες σε όλες τις γραμμές, δεν τους γνωρίζω ακόμα όλους προσωπικά. Ξέρω ότι είναι διεθνείς και θεωρώ ότι έχουμε καλή ομάδα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κηφισιά: Συνελήφθη 22χρονος που έτρεχε με 197 χλμ/ώρα – Δεν είχε δίπλωμα οδήγησης
- Μητσοτάκης για Ιράν: Δεν κακοκαρδίζει Ισραήλ – ΗΠΑ, αλλά «πρέπει να αποφευχθεί περαιτέρω κλιμάκωση»
- Διαψεύδει ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος τα περί εκτόξευσης ιρανικών πυραύλων προς την Κύπρο
- Ο Κόντης και η… παρερμηνεία για τον Παναθηναϊκό
- Τέμπη: «Όσο αναπνέω θα παλεύω για να μπουν φυλακή όσοι φταίνε» – Συγκλονίζει η Άλμα Λάτα που έχασε την κόρη της
- Αμερικανικές βάσεις: Πού βρίσκονται οι σημαντικότερες σε Μέση Ανατολή και Ευρώπη – Πόσες έχει η Ελλάδα και η Κύπρος
- Ιράν: Τι λένε Έλληνες που βρίσκονται σε Άμπου Ντάμπι, Ντόχα και Μπαχρέιν
- Από την Κοιλάδα των Βασιλέων στα μικρόφωνα του BBC: Η αποκάλυψη του Τουταγχαμών έπειτα από 3.300 χρόνια σιωπής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 01.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/matt-bennett-FHCaT8blG5k-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442