Κοντοές, Μπερνς και Γκερέιρο, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, έμειναν εκτός αποστολής για το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Τιφλίδας για τα πλέι-οφ του Europa League. Ο πρώτος κρίθηκε ανέτοιμος, ενώ οι άλλοι δύο μάλλον δεν υπολογίζονται για το υπόλοιπο της σεζόν από τον Μανόλο Χιμένεθ. Αντίθετα στην αποστολή συμπεριελήφθη ο Σάββας Γκέντσογλου. Νέα παράταση έδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ στα εισιτήρια διαρκείας.
Κοντοές, Μπερνς και Γκερέιρο, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, έμειναν εκτός αποστολής για το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Τιφλίδας για τα πλέι-οφ του Europa League. Ο πρώτος κρίθηκε ανέτοιμος, ενώ οι άλλοι δύο μάλλον δεν υπολογίζονται για το υπόλοιπο της σεζόν από τον Μανόλο Χιμένεθ. Αντίθετα στην αποστολή συμπεριελήφθη ο Σάββας Γκέντσογλου, παρότι προέρχεται από αποχή αρκετών εβδομάδων λόγω τραυματισμού.
Στην τελευταία προπόνηση δεν συμμετείχε ο Τζόζεφ Αγκιρίμπα, ενώ ο Μαυρουδής Μπουγαϊδης συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Με την ομάδα προπονήθηκε ο υπό δοκιμήν 20χρονος μέσος Φώντας Φέτσης, σε αντίθεση με τον Φακόμπο ο οποίος παρακολούθησε από την κερκίδα.
Νέα παράταση έδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ στα εισιτήρια διαρκείας προκειμένου να μπορέσουν να διευκολυνθούν οι φίλαθλοι της ομάδας που δεν μπορούσαν να βγάλουν λόγω διακοπών.
Τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου είναι σε άσχημη κατάσταση και η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας είναι μια βασική πηγή εσόδων, παρότι μέχρι στιγμής δεν έχουν πάει καθόλου καλά(κάτι παραπάνω από 8000).
Με αφορμή των κεκλεισμένων των θυρών ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου της πρώτης αγωνιστικής της Superleague, η ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε παράταση έως και τις 15 Σεπτεμβρίου, γνωρίζοντας πως όποιος φίλαθλος προμηθευτεί κάρτα διαρκείας μέχρι εκείνη την ημερομηνία, θα χάσει μόνο ένα ματς και αυτό είναι το αυριανό με την Ντιναμό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι παρατείνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας περιόδου μέχρι την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου. Η πώληση θα γίνεται ΜΟΝΟ από το τμήμα εισιτηρίων του ΟΑΚΑ, Δευτέρα έως Παρασκευή 09.30 – 17.30».
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας