Νίκη της Μπαρτσελόνα με 2-0 επί της Οσασούνα για την 33η ημέρα της Primera Division
Στο... ρελαντί, η Μπαρτσελόνα επικράτησε 2-0 της Οσασούνα και διατήρησε τη διαφορά ασφαλείας των 8 βαθμών που έχει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε της Primera Division. Στα 31 γκολ στο πρωτάθλημα έφτασε ο Λιονέλ Μέσι.
Στο… ρελαντί, η Μπαρτσελόνα επικράτησε 2-0 της Οσασούνα και διατήρησε τη διαφορά ασφαλείας των 8 βαθμών που έχει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε της Primera Division. Στα 31 γκολ στο πρωτάθλημα έφτασε ο Λιονέλ Μέσι.
Ο Αργεντινός σούπερ σταρ πέτυχε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του, για να «σφραγίσει» μια εξαιρετικής σημασίας νίκη, με το σκορ να ανοίγει από τον Νταβίντ Βίγια, που σκόραρε μετά από 11 αγωνιστικές. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντίολα αγωνίστηκε χωρίς τους Πικέ, Πουγιόλ, Πέδρο, Μέσι, Τσάβι, Ινιέστα, αλλά και τους τραυματίες Αντριάνο, Μπόγιαν και Αμπιντάλ, ωστόσο δεν ήταν δυνατόν να χάσει από τους Βάσκους, οι οποίοι δεν απείλησαν καθόλου στο «Καμπ Νόου».
«Εξάσφαιρη» Βασίλισσα
Σε αγαπημένο γήπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης τείνει να εξελιχθεί το «Μεστάγια». Μετά τη νίκη (1-0) στην παράταση επί της Μπαρτσελόνα και την κατάκτηση του Κυπέλλου, η Βασίλισσα επικράτησε με 6-3 της Βαλένθια, αυτήν τη φορά για το πρωτάθλημα, σε ένα άκρως «χορταστικό» ματς.
Αυτό το αποτέλεσμα δείχνει πως η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έχει πολύ καλή ψυχολογία το συγκεκριμένο διάστημα, λίγες ημέρες πριν δούμε ακόμη ένα El Classico (τρίτο στη σειρά), τα οποία έρχονται διαδοχικά για να μας «γεμίσουν» ποδοσφαιρικά.
Το «αφεντικό» της Βασκονίας
Αν και σκόραρε τρεις φορές, η Αθλέτικ Μπιλμπάο επικράτησε μόνο με 2-1 της Ρεάλ Σοσιεδάδ στο ντέρμπι της χώρας των Βάσκων. Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Χοακίν Καπαρός συνεχίζει να ελπίζει σε ευρωπαϊκή έξοδο, ενώ επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά ποιος είναι το αφεντικό» στη Βασκονία, καθώς μετράει έξι νίκες στα επτά τελευταία ματς επί των γειτόνων.
Αναλυτικά η 33η αγωνιστική
Σάββατο (23/04)
Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης 3-6
(59` Σολδάδο, 79` Τζόνας, 84` Αλμπα – 22` Μπενζεμά, 30`, 41`, 52` Ιγκουαΐν, 38`, 61` Κακά)
Μπαρτσελόνα – Οσασούνα 2-0
(24΄ Βίγια, 87΄ Μέσι)
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Σοσιεδάδ 2-1
(18’ Μουνιαΐν, 28’ Τοκέρο – 31’ αυτ. Μαρτίνες)
Κυριακή (24/04)
Σπόρτιγκ Χιχόν – Εσπανιόλ 18:00
Μαγιόρκα – Χετάφε 18:00
Ερκουλες – Λα Κορούνια 18:00
Σανταντέρ – Μάλαγα 18:00
Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεβάντε 18:00
Σεβίλλη – Βιγιαρεάλ 22:00
Δευτέρα (25/04)
Σαραγόσα – Αλμερία 22:00
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το σκίτσο του Κώστα Σκλαβενίτη για ΤΑ ΝΕΑ 22/1/26
- Κρήτη: 586 άνθρωποι πέθαναν σε τροχαία από το 2015 – 2025
- Η Marca ξεχώρισε τον Κωνσταντέλια: «Άλλαξε την εικόνα του ΠΑΟΚ»
- Ψηφιακό πελατολόγιο: Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ γάμοι, βαπτίσεις και άλλες δεξιώσεις για εντοπισμό φοροδιαφυγής
- Eξαφάνιση Λόρας: Μυστήριο με 18χρονη φίλη της που μένει στου Ζωγράφου – Τι ερευνούν οι Αρχές
- Σενάρια από την Ισπανία για Παναθηναϊκό και Ομπστ
- «Ακαδημαϊκές Ομιλίες» – Νέο βιβλίο του Προκόπη Παυλόπουλου για Κράτος Δικαίου και λειτουργία της Δημοκρατίας
- Ευρωπαϊκή ακροδεξιά Vs Maga: Ο Τραμπ κατάφερε να εξοργίσει ακόμα και τους Ευρωπαίους θαυμαστές του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/chinh-le-duc-W5q8uoqss3Q-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442