Ο Κέβιν Λοβ κλήθηκε από τον κομισάριο του ΝΒΑ, Ντέιβιντ Στερν να αντικαταστήσει τον άτυχο Γιάο Μινγκ στην ομάδα της Δυτικής Περιφέρειας του φετινού «All Star Game». Ο πρώτος ριμπάουντερ του αμερικανικού πρωταθλήματος θα δώσει το «παρών» στη γιορτή του μπάσκετ, στο «Staples Center» του Λος Άντζελες στις 20 Φεβρουαρίου. Ο άσος της Μινεσότα έχει μέσο όρο 15,5 ριμπάουντ ανά αγώνα και 21,4 πόντους και σίγουρα θα αποτελέσει σημαντικό «χαρτί» για τον προπονητή της Δυτικής Περιφέρειας, Γκρεγκ Πόποβιτς. Ο Κινέζος διεθνής που έχει υποστεί κάταγμα κόπωσης στον αριστερό αστράγαλο θα άρχιζε βασικός και πλέον είναι απόφαση του Πόποβιτς αν στην αρχική πεντάδα θα ξεκινήσει ο Λοβ ή κάποιος άλλος.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Κέντρικ Ναν δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ - Εκτός και ο Ντίνος Μήτογλου για τον Εργκίν Αταμάν
Από τις καθυστερήσεις και τις αλλαγές μέχρι το VAR σε κόρνερ και κίτρινες κάρτες – τι αποφασίστηκε στο Λονδίνο από την IFAB και πώς επηρεάζεται το παιχνίδι