Ο Μιλός Βούγιανιτς υπεβλήθη το πρωί της Δευτέρας σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση από τον Λάκη Νικολάου και αναμένεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους σε περίπου έξι μήνες. Ο Σέρβος θα παραμείνει στην Ελλάδα και μερικές μέρες ακόμα, καθώς εδώ βρίσκεται και η σύζυγος του και στην συνέχεια θα αποχωρήσει για την πατρίδα του. Πάντως παρά το γεγονός πως ο Μίλος Βούγιανιτς δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο, ο πρόεδρος της ομάδας, Ηλίας Λιανός και ο προπονητής της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Γιώργος Μπαρτζώκας, επισκέφτηκαν τον αθλητή το βράδυ της Κυριακής για να του συμπαρασταθούν για τον άσχημο τραυματισμό του.
Με δύο γκολ και μία ασίστ του Μπρούνο Φερνάντες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε με 4-1 από την έδρα της καταδικασμένης Γουλβς που σκόραρε μετά τον Οκτώβριο.
Η αρχή μιας νέας εποχής που κατέληξε σε αποτυχία, με τον Χάμιλτον να μην καταφέρνει ούτε νίκη ούτε podium και τον Λεκλέρ να παραμένει η μόνη ελπίδα της Scuderia