Συνεχίζονται τα προβλήματα τραυματισμών στην Γιουβέντους, με τον νεοαποκτηθέντα Λούκα Τόνι να μένει εκτός δράσης για ένα μήνα εξαιτίας ενός τραυματισμού στο γόνατο. Ο 33χρονος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 18ο λεπτό του αγώνα των «μπιανκονέρι» με την Κατάνια για το Κύπελλο Ιταλίας την Πέμπτη, καθώς τραυματίστηκε στο γόνατο. Την επόμενη ημέρα υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων, που έδειξαν ότι υπέστη ζημιά στον σύνδεσμο του δεξιού του γονάτου και θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα. Ο νέος τραυματισμός στην Γιουβέντους προκαλεί πονοκέφαλο στον Λουίτζι Ντελ Νέρι για την γραμμή κρούσης της ομάδας. Εκτός από τον Τόνι, στα πιτ βρίσκεται και ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, ενώ ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
LIVE: Μπράγκα – Νότιγχαμ Φόρεστ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράγκα – Νότιγχαμ Φόρεστ για την 7η αγωνιστική της League Phase του Europa League.
LIVE: Ουτρέχτη – Γκενκ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ουτρέχτη – Γκενκ για την 7η αγωνιστική της League Phase του Europa League.
LIVE: Ρόμα – Στουτγκάρδη. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ρόμα – Στουτγκάρδη για την 7η αγωνιστική της League Phase του Europa League.
LIVE: Φερεντσβάρος – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φερεντσβάρος – Παναθηναϊκός για την 7η αγωνιστική της League Phase του Europa League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 4 HD.