Ο Διαγόρας προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου, 1-0 τον Εθνικό Αστέρα στη ρεβάνς
Ο Διαγόρας είναι η μοναδική ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Β' Εθνική στα προημιτελικά του Κυπέλλου, καθώς στον επαναληπτικό αγώνα της Ε' φάσης, που έγινε την Τετάρτη στη Ρόδο, και παρ' όλο που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 39', λόγω αποβολής του Χατζόπουλου, νίκησε 1-0 τον Εθνικό Αστέρα, με τον οποίο είχε έρθει ισόπαλος 1-1 στο πρώτο ματς στην Καισαιριανή, κι έτσι προκρίθηκε στους «8» της διοργάνωσης, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ατρόμητο. Το «χρυσό» γκολ πέτυχε στο 30' ο Ταραχούλσκι.
Ο Διαγόρας είναι η μοναδική ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Β’ Εθνική στα προημιτελικά του Κυπέλλου, καθώς στον επαναληπτικό αγώνα της Ε’ φάσης, που έγινε την Τετάρτη στη Ρόδο, και παρ’ όλο που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 39′, λόγω αποβολής του Χατζόπουλου, νίκησε 1-0 τον Εθνικό Αστέρα.
Στον πρώτο αγώνα είχαν μείνει στο 1-1 στην Καισαιριανή, κι έτσι ο Διαγόρας προκρίθηκε στους «8» της διοργάνωσης, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ατρόμητο. Το «χρυσό» γκολ πέτυχε στο 30′ ο Ταραχούλσκι.
Μέσα σε ένα δωδεκάλεπτο έγιναν οι πιο σημαντικές φάσεις του αγώνα. Στο 27′ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Αντονι, στο 30′ οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ που αναζητούσαν, με κεφαλιά του Ταραχούλσκι.
Στο 39′, πάλι οι φιλοξενούμενοι είχαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία για να ανατρέψουν τη σε βάρος τους κατάσταση, καθώς κέρδισαν πέναλτι και μάλιστα είδαν τον αντίπαλό τους να μένει με δέκα παίκτες, επειδή αποβλήθηκε ο Χατζόπουλος για το χέρι που του καταλογίστηκε.
Όμως ο Διαμάντης που ανέλαβε να το εκτελέσει δεν κατάφερε να νικήσει τον Ταμπάση κι έτσι διατηρήθηκε το 1-0.
Στο β’ ημίχρονο και με παίκτη λιγότερο, ο Διαγόρας φρόντισε περισσότερο για να κρατήσει τη νίκη, παρά να πετύχει δεύτερο γκολ, άντεξε στην πίεση του Εθνικού Αστέρα και στο τέλος οι ποδοσφαιριστές του πανηγύρισαν την πρόκριση στα προημιτελικά, όπου θα τους περιμένει ο Ατρόμητος σε διπλή αναμέτρηση.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Προκρίσεις στην τελική φάση των προκριματικών του Μουντιάλ για Ιταλία, Κόσοβο, Δανία, Πολωνία και Σουηδία. Στην παράταση το Τσεχία-Ιρλανδία (2-2) και το Ουαλία-Βοσνία (1-1).
Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει με τον γιο του Στογιάκοβιτς και να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Σερβίας, αντί της Ελλάδας.