Λοίμωξη αναπνευστικού ο Γκαρσία που χάνει το ματς με τον Εργοτέλη
Ενώ όλα έδειχναν ότι ο Πάμπλο Γκαρσία ήταν έτοιμος να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Κρήτης με τον Εργοτέλη, ο Ουρουγουανός μέσος υπέστη λοίμωξη του αναπνευστικού και χάνει την αναμέτρηση. Μάλιστα, για τον «Δικέφαλο» δεν θα παίξει ούτε ο τραυματίας Μουσλίμοβιτς.
Ενώ όλα έδειχναν ότι ο Πάμπλο Γκαρσία ήταν έτοιμος να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Κρήτης με τον Εργοτέλη, ο Ουρουγουανός μέσος υπέστη λοίμωξη του αναπνευστικού και χάνει την αναμέτρηση. Μάλιστα, για τον «Δικέφαλο» δεν θα παίξει ούτε ο τραυματίας Μουσλίμοβιτς.
Την ώρα που ο Γκαρσία είχε επανέλθει σε πλήρεις ρυθμούς προπόνησης και λογίζονταν κανονικά για το παιχνίδι της Κρήτης, το πρωί του Σαββάτου τέθηκε νοκ άουτ. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ, ο παίκτης ανέβασε υψηλό πυρετό από το βράδυ της Παρασκευής και ο γιατρός του ΠΑΟΚ διέγνωσε λοίμωξη του αναπνευστικού.
Ήδη υποβάλλεται σε θεραπευτική αγωγή, για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, όμως, όπως ήταν επόμενο δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Μάκη Χάβου για το ματς της Κυριακής.
Σε ότι αφορά στην προπόνηση, αυτή έγινε σε χαλαρούς ρυθμούς και είχε διάρκεια περίπου μία ώρα. Εκτός των Μουσλίμοβιτς και Γκαρσία, ο Χάβος δεν υπολογίζει για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη τους τραυματίες Λίνο και Σαβίνι, όπως και τον τιμωρημένο Τσιρίλο. Ο τελευταίος, πάντως, προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καυγάς στη λήξη του Μπουλς – Μπακς λόγω καρφώματος του Αντετοκούνμπο (vid)
- Η μετανάστευση στην Ευρώπη αλλάζει – Πώς θα διαμορφωθούν οι τάσεις το επόμενο έτος
- Δημόσια πανεπιστήμια: Προς διαγραφή 280.000 φοιτητές – 35.000 αιτήθηκαν παράταση σπουδών
- Μοντέρνοι «Λουδίτες» και καρυκεύματα: Οι καταναλωτικές τάσεις που θα δούμε το 2026
- Χάρις Αλεξίου: Γενέθλια για την τραγουδίστρια που έγινε 75 χρόνων – Το μήνυμά της
- Η AI εισβάλλει στη διαδικασία προσλήψεων και δημιουργεί «φαύλο κύκλο» δυσαρέσκειας
- Επιμένουν για Λάτσιο και Ιωαννίδη οι Ιταλοί: «Τον παρακολουθεί ενόψει καλοκαιριού…»
- Ανταρκτική: Γραμματοκιβώτιο με βασιλική σφραγίδα στο …τέλος του κόσμου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 28.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jerry-zhang-1mBXWoGoI-s-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442