Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Έμεινε στο ρόστερ του Ολυμπιακού ο Σλούκας, ήρθε και ο Λούκας

Έμεινε στο ρόστερ του Ολυμπιακού ο Σλούκας, ήρθε και ο Λούκας

Ο Κώστας Σλούκας αν και πολιορκήθηκε από την... μισή Α1 παρέμεινε στο ρόστερ του Ολυμπιακού κατόπιν εισήγησης του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Στο μεταξύ, ξεκίνησε τις προπονήσεις ο Τζαμόν Λούκας, ο οποίος έφτασε στο Καρπενήσι αφού πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, το βράδυ της Δευτέρας. Φιλικό με τον ΠΑΟΚ στις 10/9 στη Θεσσαλονίκη.

Ο Κώστας Σλούκας αν και πολιορκήθηκε από την… μισή Α1 παρέμεινε στο ρόστερ του Ολυμπιακού κατόπιν εισήγησης του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο Έλληνας πλέι μέικερ θέλει να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης του «σοφού» και στην τρίτη του χρονιά με τους «ερυθρόλευκους» να αποδείξει, πως μπορεί να κάνει τη διαφορά και σε αγώνες με αυξημένο συντελεστή δυσκολίας.

«Ως τώρα ήμασταν οι μικροί, η νέα γενιά της ομάδας, αλλά πλέον δεν υπάρχει αυτό. Νομίζω ότι από μας εξαρτάται να κερδίσουμε τη θέση μας στην ομάδα και να δείξουμε στους προπονητές μας ότι είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε τον Ολυμπιακό», σημείωσε αρχικά ο έλληνας γκαρντ και πρόσθεσε:

«Είναι σπουδαίο που είμαστε τρεις από την ίδια Εθνική ομάδα στον Ολυμπιακό κι αυτό δείχνει το πόσο πιστεύει η ομάδα σε μας. Δεν υπάρχει θέμα πίεσης και άγχους. Αυτό ίσως να ήταν όταν φοράς για πρώτη φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού. Πλέον είναι θέμα υποχρέωσης να δικαιώσεις αυτούς που πιστεύουν σε σένα».

Φυσικά για να μπορέσει ο πολλά υποσχόμενος πλεί μέικερ να βρει συμμετοχής θα πρέπει να καταβάλλει… υπερπροσπάθεια: «Όταν έχεις μπροστά σου τα τρία καλύτερα γκαρντ της Ευρώπης (Σπανούλη, Παπαλουκά, Τεόντοσιτς) κι έναν παίκτη που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο (Λούκας) ξέρεις ότι δεν είναι εύκολο να βρεις χρόνο συμμετοχής. Όταν όμως καθημερινά συναγωνίζεσαι αυτούς τους παίκτες, μόνο καλύτερος μπορείς να γίνεις. Πιστεύω στον εαυτό μου και στις ικανότητες μου και θα προσπαθήσω να πείσω τους πάντες ότι η θέση μου είναι εδώ».

Σχετικά με τα δύο χρόνια του στο λιμάνι, ανέφερε: «Πιστεύω ότι έχω βελτιωθεί πάρα πολύ σε αυτά τα δυο χρόνια. Όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και πνευματικά. Είναι μεγάλο πράγμα να έχεις τέτοιες παραστάσεις. Φέτος έγιναν αρκετές αλλαγές στην ομάδα, αλλά οι στόχοι παραμένουν ίδιοι. Να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Να φτάσουμε στην κορυφή».

Ήρθε ο Λούκας
Ξεκίνησε τις προπονήσεις ο Τζαμόν Λούκας, ο οποίος έφτασε στο Καρπενήσι αφού πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, το βράδυ της Δευτέρας. Ο Αμερικανός ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα προκειμένου να φτάσει τους συμπαίκτες του, οι οποίοι έχουνε ξεκινήσει από τις 22 Αυγούστου.

Φιλικό με ΠΑΟΚ
Ο Ολυμπιακός προγραμμάτισε ακόμα έναν φιλικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στις 10/9 στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για ένα δυνατό τεστ, καθώς ο δικέφαλος του Βορρά έχει ενισχυθεί σημαντικά φέτος με αποκορύφωμα την μεταγραφή του Μάρσαλ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο