Δάνειο για να καλύψει τα χρέη της πήρε η Μπαρτσελόνα
Δάνειο ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ χρειάζεται η Μπαρτσελόνα για να
καλύψει τα χρέη της, τα οποία οφείλονται, όπως ανακοίνωσε ο νέος
πρόεδρος του συλλόγου, Σάντρο Ροσέλ, στην κακή οικονομική διαχείριση
της προηγούμενης διοίκησης.
Δάνειο ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ χρειάζεται η Μπαρτσελόνα για να καλύψει τα χρέη της, τα οποία οφείλονται, όπως ανακοίνωσε ο νέος πρόεδρος του συλλόγου, Σάντρο Ροσέλ, στην κακή οικονομική διαχείριση της προηγούμενης διοίκησης.
«Παραλάβαμε έναν σύλλογο με χρέη και προβλήματα ρευστότητας, αλλά θα τα διευθετήσουμε. Τα μέλη μας δεν πρέπει να ανησυχούν. Δεν θα πτωχεύσουμε» δήλωσε ο Ροσέλ στον ραδιοφωνικό σταθμό RAC1 και πρόσθεσε:
«Αυτή την εβδομάδα θα έχουμε στα χέρια μας όλα τα απαραίτητα, ώστε να καλύψουμε τις άμεσες υποχρεώσεις μας όπως οι μισθοδοσία παικτών, προπονητών και υπαλλήλων».
Ο Ροσέλ αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Σεσκ Φάμπρεγκας, τονίζοντας ότι δεδομένης της οικονομικής κατάστασης του συλλόγου, είναι πολύ δύσκολο να αποκτηθεί:
«Η απόκτηση του Σεσκ είναι δύσκολη, γιατί οι οικονομικές απαιτήσεις της Αρσεναλ έχουν αυξηθεί και αυτό δεν είναι καλό για την Μπάρτσα. Ολοι ξέρουν ότι εκείνος θέλει να έρθει και ότι η Μπαρτσελόνα τον θέλει. Μπορείτε να φανταστείτε λοιπόν τι ζητάει η Αρσεναλ και να τον αποκτήσουμε».
Επέστρεψε στη Σαχτάρ ο Τσιγκρίνσκι
Στο πλαίσιο της προσπάθειας κάλυψης των οικονομικών οφειλών του καταλανικού συλλόγου εντάσσεται και η επιστροφή του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στη Σαχτάρ Ντόνετσκ έναντι του ποσού των 15 εκατομμυρίων ευρώ.
Το αξιοσημείωτο είναι ότι το προηγούμενο καλοκαίρι οι μπλαουγκράνα είχαν καταβάλει 10 εκατομμύρια περισσότερα στην ουκρανική ομάδα για να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ήττα-σοκ και νέα γκέλα ολκής για τη θλιβερή Λίβερπουλ, έχασε δίκαια 2-1 από την ουραγό Γουλβς στο «Μολινό», μετά από μια ακόμη αποκαρδιωτική φετινή εμφάνιση.
Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε κόντρα στην Ατλέτικο προηγήθηκε με 3-0, αλλά δεν πέτυχε την ολική ανατροπή, με τους Ροχιμπλάνκος να περνούν στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου χάρη στο 4-0 του πρώτου ματς.
Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», νίκησε με 3-0 τη Γεωργία κι έκανε ιδανική εκκίνηση στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2027.
Με κορυφαίο τον Ζάλανκι που έβαλε 7 γκολ, ο Ολυμπιακός πάλεψε στην έδρα της πανίσχυρης Νόβι αλλά τελικά ηττήθηκε στην πρεμιέρα της φάσης των «8» του Len Champions League.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας