Η Ρεάλ Μαδρίτης απέκτησε τον Ανχελ Ντι Μαρία αντί 25 εκατ. ευρώ
Ο Ανχελ Ντι Μαρία αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της Ρεάλ Μαδρίτης του Ζοζέ Μουρίνιο. Η «βασίλισσα» απέκτησε τον 22χρονο Αργεντινό από την Μπενφίκα αντί του ποσού των 25 εκατ. ευρώ με τον παίκτη να υπογράφει εξαετές συμβόλαιο.
Ο Ανχελ Ντι Μαρία αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της Ρεάλ Μαδρίτης του Ζοζέ Μουρίνιο. Η «βασίλισσα» απέκτησε τον 22χρονο Αργεντινό από την Μπενφίκα αντί του ποσού των 25 εκατ. ευρώ με τον παίκτη να υπογράφει εξαετές συμβόλαιο.
Με την κίνηση αυτή, η Ρεάλ ενισχύει την αριστερή πτέρυγα, όπως είχε ζητήσει ο Ζοζέ Μουρίνιο.
Η επίσημη παρουσίαση αναμένεται να γίνει με την επιστροφή του Ντι Μαρία από τη Νότιο Αφρική, όπου συνεχίζει με την Αργεντινή έχοντας προκριθεί στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο Ντι Μαρία ήταν μέλος της ομάδας της Αργεντινής που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων κάτω των 20 ετών αλλά και της ολυμπιακής ομάδας που πήρε το χρυσό μετάλιο στο Πεκίνο το 2008. Το 2007 πήρε μεταγραφή από τη Ροσάριο στην Μπενφίκα, με την οποία πέρυσι κατέκτησε το νταμπλ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επίσημο: Η Σενεγάλη προσέφυγε στο CAS για το Κόπα Άφρικα
- Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν στο NBA ο Τζα Μοράντ
- Ο Άρης έγινε 112 ετών: Η κοινή ανάρτηση από ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνη (pics)
- Ο Ολυμπιακός ευχήθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη (pic)
- Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την 25η Μαρτίου
- NBA: Με τριπλ-νταμπλ και νικητήριο καλάθι του Γιόκιτς οι Νάγκετς «πέρασαν» από το Φοίνιξ (vids)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (25/3): Δράση με Champions League γυναικών στο MEGA News και Euroleague
- Τι ψάχνει ο Παναθηναϊκός για την εξάδα της Euroleague – Οι 22 νίκες και το «διπλό»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 25.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442