Νέο θέμα με την πατρότητα της 11χρονης κόρης του Μάικλ Τζάκσον
Θέμα πατρότητας της 11χρονης κόρης του Μάικλ Τζάκσον, Πάρις, έθεσε με δηλώσεις του ο πρώην ηθοποιός και στενός φίλος του τραγουδιστή, Μαρκ Λέστερ. Ο ίδιος δηλώνει πρόθυμος να κάνει εξέταση DNA.
Θέμα πατρότητας της 11χρονης κόρης του Μάικλ Τζάκσον, Πάρις, έθεσε με δηλώσεις του ο πρώην ηθοποιός και στενός φίλος του τραγουδιστή, Μαρκ Λέστερ.
Όπως ισχυρίζεται, σε βίντεο που μετέδωσε η ιστοσελίδα News of the World, πριν από χρόνια, και μετά από συνεννόηση με τον «βασιλιά της ποπ» είχε γίνει δωρητής σπέρματος.
Τώρα, επικαλούμενος την ομοιότητα της Πάρις με τις δικές του κόρες, δηλώνει πως πιθανότατα είναι ο βιολογικός της πατέρας και γι αυτό διατίθεται να κάνει εξέταση DNA.
«Πιστεύω πως η Πάρις θα μπορούσε να είναι η κόρη μου» δηλώνει ο Λέστερ, ο οποίος είναι ο νονός και των τριών παιδιών του Μάικλ Τζάκσον.
Στο ερώτημα γιατί αποφάσισε να θέσει θέμα πατρότητας, ο πρώην ηθοποιός -ο κινηματογραφικός Όλιβερ Τουίστ στην ταινία «Όλιβερ» του 1968- απαντά ότι θέλει να εξασφαλίσει την επικοινωνία και με τα τρία παιδιά.
«Υπάρχει το ζήτημα της επικοινωνίας. Θέλω να διατηρήσω επαφή με τα παιδιά και νομίζω πως αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να το καταφέρω» λέει.
Προς το παρόν η οικογένεια Τζάκσον δεν έχει σχολιάσει τους παραπάνω ισχυρισμούς.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.