Το βράδυ της Τετάρτης μια… βασίλισσα μας ανοίγει τις πόρτες του «παλατιού» αλλά και της καρδιάς της!Ερωτικά σκιρτήματα αλλά και διλήμματα, κωμικοτραγικές καταστάσεις μ’ έναν έρωτα που αναζητά τρόπο να εκφραστεί αλλά και να ….στεγαστεί!Όλα αυτά θα τα απολαύσουμε στο όγδοο επεισόδιο της σειράς του Alpha.Σήμερα Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στις 21:00, στον Alpha.
Το βράδυ της Τετάρτης μια… βασίλισσα μας ανοίγει τις πόρτες του «παλατιού» αλλά και της καρδιάς της! Ερωτικά σκιρτήματα αλλά και διλήμματα, κωμικοτραγικές καταστάσεις μ’ έναν έρωτα που αναζητά τρόπο να εκφραστεί αλλά και να ….στεγαστεί! Όλα αυτά θα τα απολαύσουμε στο όγδοο επεισόδιο της σειράς του Alpha. Σήμερα Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στις 21:00, στον Alpha.
Ένα φρούτο με μεγάλη ιστορία, που όμως τα τελευταία χρόνια έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των επιστημόνων χάρη στην υψηλή του περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά.