Ο Γκόλεματς του Πανελληνίου MVP της αγωνιστικής στην Α1
Η νίκη - έκπληξη του Πανελληνίου επί του Παναθηναϊκού έβγαλε και τον MVP της 6ης αγωνιστικής της Α1. Ο Γιούριτσα Γκόλεματς είχε εκπληκτική απόδοση και οδήγησε τους «Ολυμπιονίκες» στη νίκη επί του πρωταθλητή Παναθηναϊκού, αγγίζοντας μάλιστα το τριπλ νταμπλ. Ο Γκόλεματς είχε 16 πόντους, 8 ριμπάουντ και 9 ασίστ στην ψηφοφορία του ΕΣΑΚΕ.
Η νίκη – έκπληξη του Πανελληνίου επί του Παναθηναϊκού έβγαλε και τον MVP της 6ης αγωνιστικής της Α1.
Ο Γιούριτσα Γκόλεματς είχε εκπληκτική απόδοση και οδήγησε τους «Ολυμπιονίκες» στη νίκη επί του πρωταθλητή Παναθηναϊκού, αγγίζοντας μάλιστα το τριπλ νταμπλ.
Ο Γκόλεματς είχε 16 πόντους, 8 ριμπάουντ και 9 ασίστ και στην ψηφοφορία του ΕΣΑΚΕ αναδείχθηκε με διαφορά πρώτος, συγκεντρώνοντας 102 βαθμούς. Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Κικι Κλαρκ του Αρη με 51.
Σε δηλώσεις του για αυτή την επιλογή ο σλοβένος άσος του Πανελληνίου τόνισε: «Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα έπαιξε πολύ καλά και κάναμε ό,τι μάς είπε ο προπονητής.
»Είχαμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά και το σημαντικότερο όλων ήταν ότι νικήσαμε. Σε ό,τι αφορά την προσωπική μου διάκριση, την χρωστώ στους συμπαίκτες μου, οι οποίοι έπαιξαν όλοι πολύ καλά».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.