«Σφυροκοπούν» την Κρήτη οι θυελλώδεις άνεμοι: Μεγάλες καταστροφές σε καλλιέργειες και θερμοκήπια
Μεγάλες καταστροφές σε θερμοκήπια και καλλιέργειες έχουν προκαλέσει οι θυελλώδη άνεμοι που πνέουν από το πρωί στην Κρήτη.
Στο έλεος θυελλωδών ανέμων βρίσκεται σήμερα Τετάρτη (21/1) η Κρήτη, με αποτέλεσμα να έχουν προκληθεί μεγάλες καταστροφές σε θερμοκήπια και καλλιέργειες.
Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία οι άνεμοι σε αρκετές περιοχές φτάνουν και τα 9 Μποφόρ. Στην περιοχή της Ιεράπετρας αρκετά θερμοκήπια υπέστησαν σοβαρές ζημιές.
Η διακοπή ηλεκτροδότησης στην Άνω Βιάννο συνδυαστικά με τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή, οδήγησαν στο κλείσιμο των σχολικών μονάδων.
Σύμφωνα με το patris.gr, ο δήμαρχος, Παύλος Μπαριτάκης ανακοίνωσε ότι διακόπτεται η διδασκαλία για σήμερα 21/01/26 από 10:00 μέχρι λήξη ωραρίου και κλείνουν οι σχολικές μονάδες: Δημοτικό Άνω Βιάννου Νηπιαγωγείο Άνω Βιάννου Γυμνάσιο Βιάννου Λύκειο Βιάννου.
- Δύο οι διορισμοί του Μακάριου Λαζαρίδη στο Δημόσιο ως απόφοιτος Πανεπιστημίου, με πτυχίο από κολλέγιο «μαϊμού»
- Γιατί τα έργα της Φρίντα Κάλο δεν πρέπει να φύγουν από το Μεξικό
- Το ένα πράγμα που δεν κάνεις μετά το πρώτο ραντεβού
- Ενεργειακή κρίση: Η ΕΕ σκέπτεται να φορολογήσει τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας
- Μαίρη Κατράντζου και Ιζαμπέλα Ροσελίνι δημιουργούν αντικείμενα-φετίχ του στυλ
- Πρόστιμα και εισαγωγές για ελλείψεις φαρμάκων – Παραγωγή καινοτόμων θεραπειών σε νοσοκομεία
- Ο αποκλεισμός των Στενών του Ορμούζ από τις ΗΠΑ και το Ιράν ενδέχεται να αναζωπυρώσει τις εντάσεις στον Κόλπο
- WSJ: Η Ευρώπη επιταχύνει το εφεδρικό σχέδιο για «ευρωπαϊκό ΝΑΤΟ» σε περίπτωση αποχώρησης των ΗΠΑ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442