Αποκλείστηκαν Γκίκας, Μπούκης, και Τουνουδίσης στο προολυμπιακό της Ρώμης
Κακές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι Έλληνες αθλητές (Γκίκας, Μπούκης, και Τουνουδίσης) στη δεύτερη ημέρα (10/5) του προολυμπιακού ελληνορωμαϊκής πάλης της Ρώμης, μένοντας μακριά από τις ολυμπιακές προκρίσεις.
Κακές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι Έλληνες αθλητέςστη δεύτερη ημέρα (10/5) του προολυμπιακού ελληνορωμαϊκής πάλης της Ρώμης, μένοντας μακριά από τις ολυμπιακές προκρίσεις.
Στα 60κ. ο Γκίκας ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα από τον Αζέρο Αρίποβ, ενώ έχασε και από τον Τούρκο Σουκού στον 1ο αγώνα που έδωσε στα ρεπασάζ. Στα 66κ. ο Μπούκης αποχαιρέτησε νωρίς τη διοργάνωση, καθώς στον 1ο γύρο ηττήθηκε από τον Καζάκο Μπεγκαλίεφ.
Τέλος στα 96κ. ο Τουνουσίδης κέρδισε στον 1ο γύρο τον Γάλλο Βιντάλ, αλλά στο δεύτερο αγώνα του γνώρισε την ήττα από τον αιγύπτιο Γκάμπερ. Τα ολυμπιακά εισιτήρια εξασφάλισαν οι τέσσερις πρώτοι ανά κατηγορία