Εκτός Πεκίνου ο Ποικιλίδης, αφού δεν τα κατάφερε στη Ρώμη
Ο Αλέξανδρος Ποικιλίδης δε κατάφερε να προκριθεί στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου, μέσω του προολυμπιακού τουρνουά ελληνορωμαϊκής, που διεξάγεται στη Ρώμη. Μόνο οι τέσσερις πρώτοι ανά κατηγορία εξασφάλιζαν την πρόκριση.
Ο Αλέξανδρος Ποικιλίδης δε κατάφερε να προκριθεί στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου, μέσω του προολυμπιακού τουρνουά ελληνορωμαϊκής, που διεξάγεται στη Ρώμη.Μόνο οι τέσσερις πρώτοι ανά κατηγορία εξασφάλιζαν την πρόκριση.
Ο πρωταθλητής μας, στα 86κ., πέρασε μπάι τον α γύρο και στη συνέχεια κέρδισε τον Αλβανό Εργκους.
Στον γ γύρο ηττήθηκε από τον Γάλλο Νουμόνβι, αλλά συνέχισε στα ρεπάσαζ.
Στον α γύρο των ρεπασάζ ο Ποικιλίδης κέρδισε τον Λιθουανό Αντομαϊτις, για να ηττηθεί στη συνέχεια από τον Σλοβάκο Μπάτκι.
Να σημειώσουμε ότι οι τέσσερις πρώτοι ανά κατηγορία εξασφάλιζαν την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.