Φωτιά σε ΙΧΕ αυτοκίνητο εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής την εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας την ώρα που εισερχόταν στο διάδρομο των διοδίων Τραγάνας.
Πολύ γρήγορα οι φλόγες επεκτάθηκαν κατακαίοντας το όχημα με τους επιβάτες να προλαβαίνουν να κατέβουν, ενώ υπήρξε φόβος να επεκταθεί και στις εγκαταστάσεις των διοδίων.
Στις φλόγες το ΙΧ
Δύο πυροσβεστικά οχήματα με 4 πυροσβέστες από το Κλιμάκιο Αταλάντης έφτασαν στο σημείο και έσβησαν την πυρκαγιά, ωστόσο το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς. Ευτυχώς όμως δεν τραυματίστηκε κανείς.
Προανάκριση διενεργεί το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).