Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Κρέμασαν τα… ξίφη τους Μαγκανουδάκη και Σιδηροπούλου

Κρέμασαν τα… ξίφη τους Μαγκανουδάκη και Σιδηροπούλου

Η Δήμητρα Μαγκανουδάκη και η Νίκη Σιδηροπούλου αποχωρούν από την ενεργό δράση. Οι δύο αθλήτριες της ξιφασκίας, οι οποίες μαζί με τη Γιάννα Χρήστου κατέκτησαν την όγδοη θέση στο ομαδικό του ξίφους μονομαχίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην καριέρα τους μετά την απώλεια του... εισιτηρίου για το Πεκίνο.

89

Η Δήμητρα Μαγκανουδάκη και η Νίκη Σιδηροπούλου αποχωρούν από την ενεργό δράση. Οι δύο αθλήτριες της ξιφασκίας, οι οποίες μαζί με τη Γιάννα Χρήστου κατέκτησαν την όγδοη θέση στο ομαδικό του ξίφους μονομαχίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην καριέρα τους μετά την απώλεια του… εισιτηρίου για το Πεκίνο.

Η Σιδηροπούλου, μάλιστα, περιμένει το δεύτερο παιδί της, ενώ αντιθέτως η Χρήστου δήλωσε ότι θα συνεχίσει.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Χάρης Τσολάκης αναφερόμενος στα χρόνια της συνεργασίας του με τις συγκεκριμένες αθλήτριες εξέφρασε την ανάγκη «να τις ευχαριστήσω ειλικρινά και τις τρεις για τον αγώνα που κάναμε, ειδικά τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Παρά την οικονομική τους εξασφάλιση, χάρις στην ολυμπιακή διάκριση, παρέμειναν ανταγωνιστικές και πρόσφεραν στο άθλημα με το παραπάνω, αντίθετα με ό,τι έπραξαν άλλοι».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο