Με το δεξί τα κορίτσια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Yngling
Αρκετά καλό ήταν το ξεκίνημα των ιστιοπλόων Σοφίας Μπεκατώρου - Σοφίας Παπαδοπούλου - Χριστίνας Χαραμουντάκη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στις ΗΠΑ. Μετά τις δύο πρώτες ιστιοδρομίες το ελληνικό σκάφος είναι 9ο στη γενική βαθμολογία με 19 βαθμούς και ως χώρα η Ελλάδα είναι 2η.
Αρκετά καλό ήταν το ξεκίνημα των ιστιοπλόων Σοφίας Μπεκατώρου – Σοφίας Παπαδοπούλου – Χριστίνας Χαραμουντάκη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στις ΗΠΑ. Μετά τις δύο πρώτες ιστιοδρομίες το ελληνικό σκάφος είναι 9ο στη γενική βαθμολογία με 19 βαθμούς και ως χώρα η Ελλάδα είναι 2η.
Τις 4 τελευταίες θέσεις για τους ολυμπιακούς αγώνες της Κίνας διεκδικούν οι Γαλλία, Νορβηγία, Ελλάδα, Δανία, Ιταλία, Ιαπωνία, Καναδάς και Ουκρανία.
Οι Ελληνίδες αθλήτριες στην πρώτη κούρσα τερμάτισαν 7ες και στην δεύτερη 12ες δείχνοντας ξεκάθαρα από την αρχή ότι θα κάνουν αγώνα τακτικής προκειμένου να εξασφαλίσουν τον μεγάλο στόχο που είναι η πρόκριση της χώρας μας στους ολυμπιακούς αγώνες. Το άλλο ελληνικό σκάφος που αποτελούν οι Αλτάνη Δανέζη – Ευαγγελία Βλάχου – Ζωή Καραμπάτσου βρίσκεται στην 28η και τελευταία θέση με 55 βαθμούς (26, dns).
Σε εξέλιξη βρίσκεται στην Αυστραλία το παγκόσμιο πρωτάθλημα Laser standard και μέχρι τώρα την καλύτερη εμφάνιση πραγματοποιεί ο Αντώνης Μπουγιούρης, ο οποίος μετά από 8 ιστιοδρομίες είναι 26ος με 101 βαθμούς. Το απόγευμα μπορείτε να δείτε στο internet και τη θέση του Βαγγέλη Χειμώνα, δεδομένου ότι μέχρι τις 1 μετά το μεσημέρι υπήρχε ενημέρωση μόνο για τα πρώτα 54 σκάφη. Θυμίζουμε ότι η Ελλάδα έχει εξασφαλίσει την πρόκριση σε αυτή την κατηγορία για τους ολυμπιακούς αγώνες.