Ο Μάρκος Παγδατής επικράτησε και στον δεύτερο γύρο του τουρνουά τένις των 475 χιλιάδων δολαρίων, το οποίο διεξάγεται στο Πεκίνο. Ο Κύπριος πρωταθλητής (Νο 18 στην παγκόσμια κατάταξη), νίκησε με 2-0 σετ (6-4, 6-4) τον Σέρβο Μπόρις Πασάνσκι.
Ο Μάρκος Παγδατής επικράτησε και στον δεύτερο γύρο του τουρνουά τένις των 475 χιλιάδων δολαρίων, το οποίο διεξάγεται στο Πεκίνο.
Ο Κύπριος πρωταθλητής (Νο 18 στην παγκόσμια κατάταξη), νίκησε με 2-0 σετ (6-4, 6-4) τον Σέρβο Μπόρις Πασάνσκι και εξασφάλισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση των αγώνων, όπους θα αντιμετωπίσει τον Κροάτη Ιβάν Λιούμπισιτς (Νο 12 στην παγκόσμια κατάταξη).
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.