Ο Ακράτητος απέκλεισε στα πέναλτι το Αιγάλεω-Αυτογκόλ του «Σίτι» στο 94
Στα πέναλτι πήρε ο Ακράτητος την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, αποκλείοντας το Αιγάλεω. Κανονική διάρκεια και παράταση έληξαν 1-1. Ο Μανουσάκης στο 18 έδωσε το προβάδισμα στο Σίτι, όμως ο Όμο πέτυχε αυτογκόλ στο 94!
Στα πέναλτι πήρε ο Ακράτητος την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, αποκλείοντας το Αιγάλεω. Κανονική διάρκεια και παράταση έληξαν 1-1. Ο Μανουσάκης στο 18 έδωσε το προβάδισμα στο Σίτι, όμως ο Όμο πέτυχε αυτογκόλ στο 94!
Ένταση με την έναρξη της παράτασης μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλά και στις εξέδρες του «Στ. Μαυροθαλασσίτης». Με δέκα παίκτες συνεχίζει το Αιγάλεω λόγω αποβολής του Παπουτσή στο 90.
ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ (α αγώνες 24-26 Ιανουαρίου, ρεβάνς 7-9 Φεβρουαρίου 2006)
9. Νίκη Βόλου – ΑΕΚ
10. Ολυμπιακός – Ξάνθη
11. Εθνικός Αστέρας – Αγροτικός Αστέρας
12. Λάρισα – Ακράτητος
ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ (α αγώνες 21-22 Μαρτίου, ρεβάνς 11-12 Απριλίου 2006)
Νικητής 9 – Νικητής 11
Νικητής 10 – Νικητής 12
Αιγάλεω – Ακράτητος 1-1 (4-5 στα πέναλτι)
Το Αιγάλεω κυριάρχησε ολοκληρωτικά στο α ημίχρονο. Στον αντίποδα, ο Ακράτητος έδειξε ότι θα χρειαστεί αρκετό καιρό για να αφομοιώσει τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν μετά τις μαζικές αποχωρήσεις των τελευταίων εβδομάδων.
Οι παίκτες του Χατζάρα, αφού έχασαν πολλές ευκαιρίες (στο 12 πλασέ του Σκοπελίτη, στο 15 δεν δόθηκε πέναλτι σε ανατροπή του ίδιου παίκτη από τον Μπαντά και στο 19 η κεφαλιά του Μανουσάκη «σταμάτησε» στο δοκάρι) έφτασαν στο γκολ.
Ήταν το 20ο λεπτό, όταν ο Νικολόπουλος πέρασε έξοχη αστίστ στον Δήμο Μανουσάκη μέσα στην περιοχή, κι αυτός πλάσαρε τον Κωστάκη για να πετύχει το 1-0.
Στο 64 ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Αγρίτη, ενώ ο Τζενάμο εξουδετέρωσε το πλασέ του Γκουστάβο στο 67.
Στο 89 αποβλήθηκε ο Παπουτσής που χτύπησε τον Σάλες.
Και έφτασε το 4ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, όπου μετά από κόρνερ του Σάλες, ο Ομο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έστειλε για… λογαριασμό του Ακράτητου, το παιχνίδι στην παράταση.
Εκεί, ο Ακράτητος έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη, όταν ο Τζενάμο απέκρουσε το σουτ του Εντου Σάλες σε τετ-α-τετ στο 116 κι έτσι οι δύο ομάδες κλήθηκαν να λύσουν τις διαφορές τους στα πέναλτι.
Τελικός νικητής ο Ακράτητος, καθώς ο Χώνος αστόχησε και δεν έκανε το 5-5.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.