Η Σαρλότ Ράμπλινγκ πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής της 56ης Μπερλινάλε
Η Βρετανίδα ηθοποιός Σαρλότ Ράμπλινγκ είναι η νέα πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής στο 56ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βερολίνου, που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 19 Φεβρουαρίου 2006.
43
Η Βρετανίδα ηθοποιός Σαρλότ Ράμπλινγκ είναι η νέα πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής στο 56ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βερολίνου, που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 19 Φεβρουαρίου 2006.
«Είμαι ιδιαιτέρως ευτυχής που καταφέραμε να κλείσουμε μια τόσο γοητευτική ηθοποιό όπως η Ράμπλινγκ για τον ρόλο της προέδρου» δήλωσε ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Μπερλινάλε, Ντίτερ Κόσλικ.
Σύμφωνα με το Βήμα, η 60χρονη ηθοποιός έχει εμφανιστεί, από το 1965, σε περισσότερες από 70 ταινίες, με κορυφαία ερμηνεία στο ερωτικό δράμα της Λιλιάνα Καβάνι O θυρωρός της νύχτας.
Έχει, δε, συνεργαστεί με κορυφαίους σκηνοθέτες, όπως ο Λουκίνο Βισκόντι (Oι καταραμένοι), ο Γούντι Αλεν (Ζωντανές αναμνήσεις), Τζον Μπούρμαν (Ζαρντόζ) και ο Πατρίς Σερό (Το άρωμα της ορχιδέας).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Υποκλοπές: Σκληραίνει τη γραμμή ο Ανδρουλάκης – Οι επόμενες κινήσεις μετά την επιστολή σε όσους «σιωπούν»
- Είναι μεγάλη ανάγκη, ο Πάρης που βασανίζεται στο κλουβί του, να βρει οικογένεια
- Η επόμενη μέρα του Ντέβον Χολ: Η πρόταση των 2.500.000 ευρώ ετησίως και το ενδιαφέρον της Euroleague
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη οδηγός φορτηγού που επιχείρησε να χρηματίσει αστινομικούς για να γλιτώσει τις κλήσεις
- Ήβη Αδάμου: Το τέλος της συνεργασίας της με τον Νίκο Οικονομόπουλο και το μήνυμα
- Καρδίτσα: Ομολόγησε ένας από τους συλληφθέντες της δολοφονίας του τραγουδιστή
- Ανακοινώσεις Μητσοτάκη στις 10:30 για μέτρα λόγω των οικονομικών επιπτώσεων από τον πόλεμο
- Ισοκράτης: Η παιδεία ως δύναμη του λόγου (Μέρος ΙΖ’)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/jocke-wulcan-N_9yLWF3ikU-unsplash-1-315x220.jpg)


















































![«Σωσίβιο» η ρύθμιση για το ελβετικό φράγκο [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/claudio-schwarz-K0oN3uwvuEw-unsplash-315x220.jpg)

























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442