Νέος ρόλος για τον (άτυχο) Θόλο της Χιλιετίας του Λονδίνου
Νέο ρόλο και όνομα θα αποκτήσει ο φιλόδοξος πλην όμως άτυχος Θόλος της Χιλιετίας, που κατασκευάστηκε στο Λονδίνο για την υποδοχή του 2000. Στο εξής θα ονομάζεται Ο2 και θα στεγάζει αθλητικές εγκαταστάσεις και χώρους ψυχαγωγίας. Τα εγκαίνια το 2007.
30
Νέο ρόλο και όνομα θα αποκτήσει ο φιλόδοξος πλην όμως άτυχος Θόλος της Χιλιετίας, που κατασκευάστηκε στο Λονδίνο για την υποδοχή του 2000. Στο εξής θα ονομάζεται Ο2 (όνομα που προέρχεται από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας) και θα στεγάζει αθλητικές εγκαταστάσεις και χώρους ψυχαγωγίας.
Όπως μετέδωσε το βρετανικό Skynews, η ιδιοκτήτρια εταιρεία AEG φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα χώρο ανάλογο με το περίφημο Staples Center του Λος Αντζελες, έδρα των Λέικερς και Κλίπερς.
«Το Ο2 θα σχεδιαστεί για να προσφέρει ψυχαγωγία, μοναδική ακουστική και σύγχρονες εγκαταστάσεις» δήλωσε ο ο επικεφαλής της AEG στην Ευρώπη.
Τα εγκαίνια αναμένονται μέχρι τον Απρίλιο του 2007.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το Ιράν εκτελεί σχέδιο του Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ για εξάπλωση του πολέμου
- Η νύφη φορούσε Birkenstock – Η πολιτιστική ανατροπή των σανδαλιών που περιγελούσαμε
- Πότε αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Αντρέα Τρινκιέρι
- Τέμπη: Με την παρουσία συγγενών θυμάτων αλλά χωρίς το Δημόσιο, η δίκη για τη μη υλοποίηση της σύμβασης 717
- Υγροί κρύσταλλοι από οθόνες και κινητά ανιχνεύονται στα δελφίνια
- Επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Νέα Μάκρη – Στόχος διερχόμενο ΙΧ στη λεωφόρο Μαραθώνος – Βρέθηκαν κάλυκες
- Νέα Αριστερά: Η υποτέλεια του Μητσοτάκη δεν αποτελεί εξωτερική πολιτική
- Γαλλία: Εκτενείς αναφορές στις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και ειδικότερα στην Κύπρο στα γαλλικά ΜΜΕ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 03.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mo-8EJAWgGv6o-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442