«Number one» πάρτι για την Έλενα Παπαρίζου εν όψει της αναχώρησης για το Κίεβο
Στους ρυθμούς του My number one δόθηκε το βράδυ της Δευτέρας το αποχαιρετιστήριο πάρτι της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου, η οποία ολοκλήρωσε την περιοδεία της και ετοιμάζεται να μεταβεί στο Κίεβο της Ουκρανίας για τον 50ό διαγωνισμό της Eurovison την 21η Μαΐου.
Στους ρυθμούς του My number one δόθηκε το αποχαιρετιστήριο πάρτι της ΕΡΤ, υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, για την Έλενα Παπαρίζου, η οποία ολοκλήρωσε την περιοδεία της και ετοιμάζεται να αναχωρήσει για το Κίεβο εκπροσωπώντας την Ελλάδα στον 50ό διαγωνισμό της Eurovision την 21η Μαΐου.
Σε γνωστό καφέ-εστιατόριο της Αθήνας φίλοι και συνεργάτες της Έλενας Παπαρίζου ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στη γνωστή τραγουδίστρια, η οποία πρόκειται να ερμηνεύσει το κομμάτι My number one σε μουσική Χρήστου Δάντη και στίχους του ίδιου και της Ναταλίας Γερμανού.
Μεταξύ των παριστάμενων στο αποχαιρετιστήριο πάρτι για την Έλενα Παπαρίζου το βράδυ της Δευτέρας ήταν ο υπουργός Τουρισμού Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο πρόεδρος του ΕΟΤ Αριστείδης Καλογερόπουλος και ο πρόεδρος της ΕΡΤ Χρήστος Παναγόπουλος.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας