Δημόσιος διάλογος ξεκινά για τις διευθύνσεις .gr με ελληνικούς χαρακτήρες
Δημόσια διαβούλευση για την εκχώρηση ονομάτων δικτυακών τόπων κατάληξης «.gr» με ελληνικούς χαρακτήρες διεξάγει μέχρι τις 15 Οκτωβρίου η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών. Η χρήση ελληνικών διευθύνσεων θα δώσει ώθηση στην ανάπτυξη του Διαδικτύου στην Ελλάδα.
Δημόσια διαβούλευση για την εκχώρηση ονομάτων δικτυακών τόπων κατάληξης «.gr» με ελληνικούς χαρακτήρες διεξάγει μέχρι τις 15 Οκτωβρίου η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).
Στόχος είναι η καταγραφή των απόψεων των ενδιαφερόμενων φορέων σχετικά με την όλη διαδικασία εκχώρησης διευθύνσεων με μη λατινικούς χαρακτήρες και η επίλυση ζητημάτων που αφορούν στις ιδιαιτερότητες των ονομάτων αυτών.
Η χρήση ονομάτων χώρου με ελληνικούς χαρακτήρες αναμένεται να δώσει ώθηση στην ανάπτυξη του Διαδικτύου στον ελληνικό χώρο.
Ο πρώτος δικτυακός τόπος .gr με ελληνικό όνομα είναι το www.ΊδρυμαΤεχνολογίαςΈρευνας.gr.
Το κείμενο της διαβούλευσης είναι διαθέσιμο στον δικτυακό τόπο της ΕΕΤΤ.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας