Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον ανακριτή Πολυγύρου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ertnews αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα.
Προσωρινά κρατούμενος ο 32χρονος Ουκρανός
Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η διαδικασία της ανάκρισης και με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος ο 32χρονος Ουκρανός.
Έγινε δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Πολυγύρου για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, ενώ ορίστηκε και ένα δεύτερο ραντεβού με τους γιατρούς την ερχόμενη Πέμπτη.
Εν αναμονή των γνωματεύσεων ο 32χρονος παραμένει προσωρινά κρατούμενος και θα οδηγηθεί για την ώρα στις φυλακές Διαβατών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος φέρεται να ανέφερε αντιμετωπίζει εδώ και αρκετά χρόνια -σύμφωνα και με την υπεράσπισή του- προβλήματα ψυχιατρικής φύσεως, ενώ φέρεται να επικαλέστηκε ότι ήταν σε κίνδυνο, ότι δέχτηκε επίθεση από Ρώσους και αμύνθηκε με ένα μαχαίρι για να προστατέψει τον αδερφό του. Ακόμη και σήμερα δεν γνώριζε ότι είναι ενώπιον των δικαστικών αρχών.
Όσον αφορά τα άτομα που τραυμάτισε, πρόκειται για έναν 75χρονο ουγγρικής καταγωγής, για τη σύζυγό του, 59 ετών, η οποία είναι υπήκοος Γερμανίας και τον 40χρονο γιο της. Τραυμάτισε τους δύο με το μαχαίρι και χτύπησε τον 40χρονο.
Νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο Πολυγύρου, από όπου έχουν πάρει ήδη εξιτήριο.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα