Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (19:00) στην Τούμπα για την 23η αγωνιστική της Super League, με στόχο την επιστροφή στις νίκες.
Στον αγώνα με τους Αρκάδες ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρατάσσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης με τον Τσιφτσή μπροστά από την «ασπρόμαυρη» εστία και τους Κένι, Μιχαηλίδη, Βολιάκο και Τέιλορ στην τετράδα της άμυνας.
Οι Καμαρά και Ζαφείρης θα είναι οι δύο στα χαφ, με τους Μπιάνκο, Ζίβκοβιτς και Χατσίδη πίσω από τον Γερεμεγέφ.
Συνπτικά η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Τσιφτσής, Κένι, Βολιάκο, Μιχαηλίδης, Τέιλορ, Ζαφείρης, Καμαρά, Ζίβκοβιτς, Τσαχτσίδης, Γερεμέγεφ
Στον πάγκο για τον Δικέφαλο βρίσκονται οι: Μοναστιρλής, Νικολακούλης, Μπάμπα, Σάντσεθ, Σάστρε, Θυμιάνης, Οζντόεφ, Ιβάνουσετς, Κωνσταντέλιας, Μπάλντε, Μύθου, Γιακουμάκης.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Κεντζιόρα και τους τραυματίες Μεϊτέ, Πέλκας, Ντεσπόντοφ, Τάισον, Λόβρεν και Παβλένκα.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο κακός χαμός προκλήθηκε ανάμεσα στον Λούκα Ντόντσιτς και τον Γκόγκα Μπιτάντζε, με τον Σλοβένο αστέρα να κατηγορεί τον Γεωργιανό σέντερ ότι του έβρισε την οικογένεια.
Με επενδύσεις δισεκατομμυρίων, μπύρα, exclusive μόδα και τον Σέσκ Φάμπρεγας σε ρόλο-κλειδί, η Κόμο μετατρέπεται σε παγκόσμιο brand που ξεπερνά τα όρια του γηπέδου