Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού βρίσκεται στην Ιταλία, όπου συνεχίζει το ευρωπαϊκό της ταξίδι στα «αστέρια».
Το βράδυ της Τετάρτης (25/2) στις 21:30 (COSMOTE SPORT 9HD), οι «ερυθρόλευκες» έχουν μία πολύ δύσκολη «αποστολή», αφού αντιμετωπίζουν την πανίσχυρη Μιλάνο στο «σπίτι» της, στην «Arena di Monza», για τη ρεβάνς των νοκ-άουτ play offs του CEV Champions League.
Στο πρώτο ματς στον Ρέντη η ιταλική ομάδα είχε νικήσει με 3-0 σετ και το έργο της ελληνικής ομάδας είναι εξαιρετικά δύσκολο. Πλέον, οι «ερυθρόλευκες» χρειάζονται ια «καθαρή» νίκη (0-3 ή 1-3) και το «χρυσό» σετ, προκειμένου να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή και να πάρουν μια επική πρόκριση για τις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.
«Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»
Η Αμάντα Κονέο παραδέχθηκε με τη σειρά της ότι το έργο του Ολυμπιακού δεν θα είναι εύκολο, αλλά οι «ερυθρόλευκες» θα μπουν στο γήπεδο για να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν:
«Θα είναι πολύ πιο δύσκολο να παίξουμε με την Μιλάνο εδώ, στην έδρα της. Ωστόσο, πιστεύω, ότι θα είναι σημαντικό για εμάς να μπούμε με πολύ θετική διάθεση και να απολαύσουμε κάθε στιγμή του ματς.
Αυτό, σίγουρα, θα μας βοηθήσει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είναι επίσης σημαντικό που παίζουμε με αυτή την ομάδα, η οποία έχει πολύ υψηλό επίπεδο παιχνιδιού, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να προετοιμαζόμαστε σε υψηλό επίπεδο για τη συνέχεια».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Ολοκληρώνεται το βράδυ της Τετάρτης η δεύτερη ημέρα των ρεβάνς της ενδιάμεσης φάσης του Champions League και έτσι, στις δώδεκα γνωστές, προστίθενται οι τελευταίες τέσσερις ομάδες που θα βρεθούν στους «16».
Χωρίς Μιλουτίνοφ και Βεζένκοφ αλλά με στόχο τη νίκη που θα τον εδραιώσει περισσότερο στην τετράδα της Euroleague, αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας, το βράδυ της Τετάρτης.