Σε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμφανιζόταν οδηγός αυτοκινήτου ο οποίος συμμετέχοντας σε αυτοσχέδιους αγώνες, ανέπτυσσε υπερβολική ταχύτητα κινούμενος σε αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας και παραβιάζοντας διπλή διαχωριστική γραμμή σε οδικούς άξονες της Αττικής.
Οι αστυνομικοί διερεύνησαν το συγκεκριμένο βίντεο και ταυτοποίησαν 30χρονο ως τον οδηγό του αυτοκινήτου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για προτροπή σε τέλεση αδικήματος και επικίνδυνη οδήγηση κατ’ εξακολούθηση.
Ακόμα, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε το αυτοκίνητο στην περιοχή του Ωρωπού.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.