Χρήστος Δάντης: Σοβαρό ατύχημα για τον τραγουδιστή που τον οδηγεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο
Ο Χρήστος Δάντης αναγκάζεται να ακυρώσει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του. Η σύντροφός του Ασημίνα Χατζηανδρέου στέκεται στο πλευρό του.
Ένα ατύχημα είχε ο Χρήστος Δάντης, όπως έκανε γνωστό η σύντροφός του, Ασημίνα Χατζηανδρέου.
Ο τραγουδιστής έσπασε το χέρι του και θα υποβληθεί σε έκτακτη χειρουργική επέμβαση. Για αυτόν τον λόγο ακυρώνεται η σημερινή του εμφάνιση στον Σταυρό του Νότου, αλλά και η αυριανή στο Ηράκλειο Κρήτης.
Η ανάρτηση της συντρόφου του
«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι λόγω ατυχήματος του Χρήστου Δάντη, ο οποίος υπέστη σπάσιμο στο χέρι, η προγραμματισμένη σημερινή συναυλία στον Σταυρό του Νότου ακυρώνεται, όπως και η αυριανή στο Ηράκλειο Κρήτης.
Κατόπιν ιατρικής σύστασης και επειδή πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση άμεσα δεν μπορεί να πραγματοποιήσει τις δύο εμφανίσεις.
Εκ μέρους του Χρήστου Δάντη ζητούμε συγγνώμη για την ακύρωση των δύο προσεχών εμφανίσεων και σας ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και τη στήριξή σας», έγραψε η Ασημίνα Χατζηανδρέου στην ανάρτησή της για το ατύχημα του Χρήστου Δάντη.

Χρήστος Δάντης: Στο πλευρό του η σύντροφος
Η Ασημίνα Χατζηανδρέου στέκεται στο πλευρό του, όπως έκανε στο παρελθόν και ο Χρήστος Δάντης, τόσο στις επαγγελματικές της επιτυχίες όσο και στις προσωπικές της στιγμές.
Φήμες θέλουν τον τραγουδιστή να ετοιμάζεται να ντυθεί ξανά γαμπρός στο πλευρό της, από τη στιγμή μάλιστα που η Ασημίνα Χατζηανδρέου εμφανίζεται τον τελευταίο χρόνο με ένα εντυπωσιακό μονόπετρο στο χέρι της.
Ωστόσο, κανείς από τους δύο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει η διαψεύσει τη φήμη.
- Γιάννης Αϊβάζης: Ερωτευμένος ξανά μετά το διαζύγιο με την Κορινθίου
- Κουτσούμπας: Στο καλό και να μας γράφετε κύριε Μητσοτάκη – Δεν υπάρχει έντιμη διαχείριση της ανεντιμότητας
- Φάμελλος: Αρχιερέας της τοξικότητας ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Πώς σας κρατάει ο Λαζαρίδης;
- Άρση Βαρών: Η αποστολή της Ελλάδας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
- Ανδρουλάκης: Εκλογές τώρα, απατηλό όνειρο η τρίτη θητεία ΝΔ
- «Μπορεί να είναι και πολύ επικίνδυνο, ή και καθόλου» λέει καθηγητής Γεωλογίας για το υγρό τσιμέντο στη Κυψέλη
- Ο Ινφαντίνο επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Ιράν στο Μουντιάλ
- Massive Attack: Δυστοπία, Τομ Γουέιτς και επιστροφή στη δισκογραφία με έναν ύμνο για σκοτεινούς καιρούς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442