Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης (22-1-2026) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών/Γ.Α.Δ.Α., 32χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, ο 32χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, στο επίπεδο των αφίξεων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών μόλις προσγειώθηκε η πτήση του από την Αίγυπτο.
Χιλιάδες πακέτα
Σε έλεγχο που έγινε εντός των αποσκευών του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3.380 πακέτα τσιγάρα χωρίς την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.
Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Το δυναμικό stretching χαρακτηρίζεται από συνεχή ροή κίνησης, σε αντίθεση με τις στατικές διατάσεις που είναι πιο πιθανό να γίνουν στο τέλος μιας προπόνησης.