Εκφοβισμός δημοσιογράφων και βουλευτών της αντιπολίτευσης, ποινικοποίηση της κριτικής. Ετσι λειτουργούν τα καθεστώτα. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την κυβέρνηση είναι (;) συμπτωματική
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι 2-0: Πήρε το ντέρμπι στο ντεμπούτο του Κάρικ
Σε αυτά τα παιχνίδια δεν μετράει το μομέντουμ και αυτό το απέδειξε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία νίκησε με 2-0 τη Σίτι σε παιχνίδι που θα μπορούσε να έχει έρθει ακόμα και 5-0 - Ντεμπούτο με νίκη για τον Μίκαελ Κάρικ.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο ντεμπούτο του Μίκαελ Κάρικ, νίκησε με 2-0 τη Μάντσεστερ Σίτι. για την 22η αγωνιστική της Premier League. σε ένα ματς που της ακυρώθηκαν τρία γκολ και στο οποίο ήταν απόλυτα κυρίαρχη.
Οι Κόκκινοι διάβολοι είχαν δύο ακυρωθέντα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ένα του Ντιαλό στο 34ο λεπτό και ένα του Μπρούνο Φερνάντες στο 41′. Η Γιουνάιτεντ άνοιξε το σκορ στο 65ο λεπτό με τον Εμπουεμό, έπειτα από τελική πάσα του Μπρούνο Φερνάντες.
Ο Ντόργκου στο 76ο λεπτό έκανε το 2-0 με πολύ όμορφη προβολή, μετά από σέντρα του Κούνια. Στο 90+2′ οι γηπεδούχοι πέτυχαν ένα ακόμα γκολ, αυτή τη φορά με τον Μάουντ, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ήταν το τρίτο που ακυρώθηκε στο σημερινό παιχνίδι για την Γιουνάιτεντ.
Με αυτή τη νίκη η Γιουνάιτεντ έκανε δώρο… τίτλου στην Άρσεναλ και η ίδια πάτησε τετράδα, έχοντας πλέον 35 βαθμούς, με την Σίτι να μένει στο -6 από τους «κανονιέρηδες» έχοντας 43 βαθμούς.
Με γκολ του Σέσκο στο 90'+6' η Γιουνάιτεντ απέφυγε την ήττα κόντρα στη Γουέστ Χαμ (1-1) όμως και κρατήθηκε στην 4η της βαθμολογίας, μετά το 2-2 της Τσέλσι με τη Λιντς.
Η Τσέλσι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 ως το 66′, όμως η Λιντς έκανε μεγάλη επιστροφή στο Στάμφορντ Μπριτζ αποσπώντας 2-2, για την 26η αγωνιστική της Premier League. Έχασαν έδαφος για την 4άδα οι μπλε.
Παίκτες όπως ο Τζέιμς, ο Μίροτιτς, ο Μπλοσομγκέιμ αλλά και ο Ντιαλό κάθε άλλο παρά σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται στη Μονακό, παρά το γεγονός ότι ο Πρίγκιπας Αλβέρτος προσπαθεί να βρει