Εκφοβισμός δημοσιογράφων και βουλευτών της αντιπολίτευσης, ποινικοποίηση της κριτικής. Ετσι λειτουργούν τα καθεστώτα. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την κυβέρνηση είναι (;) συμπτωματική
Η Μίλαν μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ από νωρίς στο ματς με την Κόμο, όμως έκανε την ανατροπή και παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη Ίντερ, μετά από 20 αγωνιστικές στη Serie A. Στους 43 βαθμούς και τη δεύτερη θέση, -3 από την κορυφή η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, στους 34 και την έκτη η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγκας.
Ο Κεμπφ άνοιξε το σκορ και έδωσε το προβάδισμα στην Κόμο, που είχε τον Τάσο Δουβίκα στο αρχικό της σχήμα, ωστόσο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Ενκουκού εύστοχη από την άσπρη βούλα (45′ +1) και έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια ισόπαλες, 1-1.
Στην επανάληψη ανέλαβε δράση ο Αντριάν Ραμπιό και με δύο γκολ στο 55ο και 88ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για τη Μίλαν. Η Κόμο το μόνο που κατάφερε είναι να έχει ένα δοκάρι στο 84ο λεπτό, σε φοβερό γυριστό του Πας.
Νωρίτερα, η Μπολόνια πήρε σπουδαίο «διπλό» στη έδρα της Ελλάς Βερόνα και μάλιστα με ανατροπή, με τα γκολ των Ορσολίνι (21′), Όντγκααρντ (29′) και Κάστρο (44΄). Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Όρμπαν και Φρόιλερ (αυτογκόλ 71′).
Με γκολ του Σέσκο στο 90'+6' η Γιουνάιτεντ απέφυγε την ήττα κόντρα στη Γουέστ Χαμ (1-1) όμως και κρατήθηκε στην 4η της βαθμολογίας, μετά το 2-2 της Τσέλσι με τη Λιντς.
Η Τσέλσι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 ως το 66′, όμως η Λιντς έκανε μεγάλη επιστροφή στο Στάμφορντ Μπριτζ αποσπώντας 2-2, για την 26η αγωνιστική της Premier League. Έχασαν έδαφος για την 4άδα οι μπλε.
Παίκτες όπως ο Τζέιμς, ο Μίροτιτς, ο Μπλοσομγκέιμ αλλά και ο Ντιαλό κάθε άλλο παρά σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται στη Μονακό, παρά το γεγονός ότι ο Πρίγκιπας Αλβέρτος προσπαθεί να βρει