Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Τσουκαλάς: Ο κ. Κακλαμάνης προσπαθεί να κάνει διαχείριση πολιτικού κόστους για τον κ. Μητσοτάκη

Τσουκαλάς: Ο κ. Κακλαμάνης προσπαθεί να κάνει διαχείριση πολιτικού κόστους για τον κ. Μητσοτάκη

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αναρωτήθηκε: «Τι θέλει να κρύψει η κυβέρνηση; Τι φοβάται;».

Ο Κώστας Τσουκαλάς εξέφρασε την αντίθεση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στο ενδεχόμενο να πάψουν να μεταδίδονται οι εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Ανέφερε ότι είναι «ανεξήγητη η δήλωση του προέδρου της Βουλής για απαγόρευση μετάδοσης από το κανάλι της Βουλής των συνεδριάσεων της Εξεταστικής Επιτροπής».

Τόνισε πως «η δημοσιότητα των συνεδριάσεων είναι αυτή που δίνει τη δυνατότητα στον πολίτη να βγάλει συμπεράσματα» επισημαίνοντας ότι «αυτήν εξάλλου τη δημοσιότητα διαφήμιζε η κυβερνητική πλειοψηφία, όταν υπερασπιζόταν την επιλογή της να γίνει Εξεταστική επιτροπή αντί Προανακριτικής εμποδίζοντας τη Δικαιοσύνη να ερευνήσει τις ευθύνες των υπουργών της».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αναρωτήθηκε «Τι θέλει να κρύψει η κυβέρνηση; Τι φοβάται;». Υποστήριξε ότι «είναι προφανές πως ο κ. Κακλαμάνης προσπαθεί να κάνει διαχείριση πολιτικού κόστους για λογαριασμό του κ. Μητσοτάκη» και κατέληξε: «Δεν θα πέσει μαύρο στη διαφάνεια, που ζητούν οι πολίτες».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο