Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός 78-66: Με εξαιρετική εμφάνιση από τη Χριστινάκη
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 78-66 του Πανσερραϊκού στο ΣΕΦ, σε παιχνίδι για την 9η αγωνιστικής της Α1, έχοντας κορυφαία την Χριστινάκη, με 23 πόντους και οκτώ ριμπάουντ.
Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Πανσερραϊκό με 78-66 για το ματς της 9ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών του πρωταθλήματος. Η Ελεάννα Χριστινάκη έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση με 23 πόντους, 8 ριμπάουντ και 1 ασίστ. Από τον Πανσερραϊκό ξεχώρισε η Μπέκι με 14 πόντους, 3 ριμπάουντ και 8 ασίστ.
Ο Θρύλος στρέφει, πλέον, την προσοχή του στην Ευρώπη, αφού την Πέμπτη (11/12) στις 19:00, αντιμετωπίζει την Ράμπλα στο ΣΕΦ, ως τυπικά φιλοξενούμενος, για το πρώτο ματς της φάσης των «32» του EuroCup.
Πιο αναλυτικά, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 26-19, με μία εύστοχη βολή της Σπυριδοπούλου (0:41) και «έκλεισε» την πρώτη περίοδο με προβάδισμα 26-22. Στο ξεκίνημα του δεύτερου δεκάλεπτου, οι φιλοξενούμενες πλησίασαν σε… απόσταση ενός καλαθιού (26-24), αλλά οι «ερυθρόλευκες» ανέβασαν «στροφές» και αντέδρασαν, φτάνοντας στο 41-28, με λέι απ της Ράμπερ (3:38). Στο 0:40, η Ντάλα «έγραψε» το 45-32, με τον Πανσερραϊκό να μειώνει, για το 45-34 του ημιχρόνου.
Οι ερυθρόλευκες δεν «μπήκαν» καλά στην τρίτη περίοδο, με την ομάδα των Σερρών να πλησιάζει σε 52-49 και 54-51. Το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 61-55 υπέρ του Ολυμπιακού, χάρη σε μία εύστοχη βολή της Γούλφολκ (0:02). Στην τέταρτη περίοδο, οι φιλοξενούμενες μείωσαν ξανά στους τρεις πόντους (61-58), αλλά με καλάθια από τα 6,75μ., των Χριστινάκη (8:55) και Σπυριδοπούλου (8:17), οι «ερυθρόλευκες» επέστρεψαν στο +9 (67-58).
Το τελικό 78-66 διαμόρφωσε η Κριβάσεβιτς, 0:30 για το τέλος.
Φρόσω Δρακάκη: «Για άλλη μία φορά, αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Σίγουρα, παίζαμε με μία πολύ καλή ομάδα, όμως η εμφάνισή μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Δεν είναι ότι δεχθήκαμε τόσους πόντους, είναι πως τους δεχθήκαμε. Θα πρέπει να παλεύουμε περισσότερο σε κάθε φάση. Κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε».
Σε ηλικία μόλις 23 ετών, η Τρίνιτι Ρόντμαν αποξενωμένη κόρη του θρύλου του NBA Ντένις Ρόντμαν, έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα ποδοσφαιρίστρια στον κόσμο, μετά την υπογραφή του νέου της συμβολαίου με την Washington Spirit.
LIVE: Ελλάδα – Ουγγαρία. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ελλάδα – Ουγγαρία για τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
O τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και της Εθνικής, μίλησε στην ιστοσελίδα της FIFPRO για τη σημασία και τη σπουδαιότητα που υπάρχει, ώστε οι ποδοσφαιριστές να ακολουθήσουν την ακαδημαϊκή, ξέχωρα από την αθλητική, καριέρα.
Ο Λανουά απέτυχε ως επικεφαλής της ΚΕΔ και δείχνει ότι δεν μπορεί να οδηγήσει την ελληνική διαιτησία στην πρόοδο, στην ανάπτυξη και σε όσο δυνατόν λιγότερα παράπονα