Στη φυλακή οι 4 συλληφθέντες για τη δολοφονία Λάλα – «Ψάξτε αλλού τους δράστες» είπε ο βασικός κατηγορούμενος
Όπως υποστήριξε ο 37χρονος, δεν έχει σχέση με τη δολοφονία Λάλα και ότι τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή του τα είχε για την προσωπική του ασφάλεια.
Στη φυλακή οδηγούνται και οι τέσσερις κατηγορούμενοι για την υπόθεση της δολοφονίας του Γιάννη Λάλα στην Αράχωβα.
Σύμφωνα με πληροφορίες κανένας από τους κατηγορουμένους δεν αποδέχθηκε ότι έχει σχέση με την εγκληματική ενέργεια που τους αποδίδεται.
Ο 37χρονος, ο οποίος φέρεται να έχει κεντρικό ρόλο στην αξιόποινη πράξη της ανθρωποκτονίας αλλά και σε άλλη εγκληματική ενέργεια που έλαβε χώρα λιγο διάστημα πριν στην Αθήνα, αρνήθηκε την εμπλοκή του.
«Τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή μου τα είχα για την προσωπική μου ασφάλεια. Δεν έχω καμία σχέση με τη ανθρωποκτονία του 42χρονου, ψάξτε αλλού τους δράστες» φέρεται να ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος.
Υπενθυμίζεται ότι με βάση τα στοιχεία της προανακριτικής δικογραφίας σε βάρος των τεσσάρων κατηγορουμένων, έχει ασκηθεί βαρυτατη ποινική δίωξη για σειρά κακουργηματικών και πλημμεληματικών πράξεων μεταξύ των οποίων οι κατηγορίες της εγκληματικής οργανωσης, της ανθρωποκτονίας, της διακίνησης ναρκωτικών και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.
- Φουλάρει για Καρέτσα η Τσέλσι, που θέλει να προλάβει τον… ανταγωνισμό
- Κινητοποίηση συμπαράστασης στους αγρότες από Ομοσπονδίες και σωματεία στο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης
- Ιταλία: 40χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύντροφό του και αυτοκτόνησε
- Ο Κριστιάνο των 200 εκατ. ευρώ και το μπλόκο της FIFA στην Αλ Νασρ λόγω της Σίτι
- Ακλόνητοι στα μπλόκα οι αγρότες αυξάνουν την πίεση στην κυβέρνηση – Κλείνουν τις σήραγγες των Τεμπών, ανοίγουν διόδια
- Πινακίδες κυκλοφορίας: Από σήμερα η επιστροφή τους λόγω Χριστουγέννων – Η διαδικασία
- «Κάπου περνούσε μια φωνή»: Τελευταίες παραστάσεις στο HOOD art space
- Αρκάς: Η καλημέρα της Δευτέρας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 22.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/chris-leggat-2iOqib5eLE8-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442