Η Κηφισιά ισοφαρίζει σε 1-1, προβάδισμα 2-1 ο Ολυμπιακός με Ελ Κααμπί (vids)
Η Κηφισιά κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 47’ με τον Παντελίδη, όμως στο 57’ ο Ολυμπιακός απάντησε, παίρνοντας ξανά το προβάδισμα, χάρη σε πέναλτι του Ελ Κααμπί.
Δύο γκολ στο πρώτο 15άλεπτο του δεύτερου ημιχρόνου της αναμέτρησης της Κηφισιάς με τον Ολυμπιακό στη Νεάπολη, για την 10η αγωνιστική της Super League.
Στο 47’ η Κηφισιά ισοφάρισε σε 1-1 το παιχνίδι με σουτ του Παντελίδη από κοντά, μετά από κεφαλιά του Πόκορνι.
Δείτε το 1-1:
Εννιά λεπτά αργότερα, όμως, ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Αμανί πάνω στον Ζέλσον Μαρτίνς και ο Ελ Κααμπί έκανε το 2-1 για τους Πειραιώτες.
Ο Μαροκινός δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα και έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Δείτε το 1-2:
Υπενθυμίζουμε ότι οι Ερυθρόλευκοι είχαν ανοίξει το σκορ στο 37’ με τον Νασιμέντο, μετά από πάσα του Ροντινέι.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.